Cautare


27 Martie 2018
Sptify ar putea ajunge la 96 milioane de abonati platitori in acest an

Baza totala a utilizatorilor Spotify, incluzandu-i pe toti cei care asculta muzica in mod gratuit, cu anunturi publicitare, ar putea depasi pragul de 200 de milioane pana la sfarsitul anului, a declarat serviciul music streaming.

Spotify se asteapta sa ajunga la aproape 100 milioane de abonati platitori si la aproximativ 200 de milioane de ascultatori in total pana la sfarsitul anului, a anuntat luni serviciul music streaming. 

Compania a facut aceste previziuni in formularul completat in baza planului sau de a incepe sa tranzactioneze public actiunile saptamana viitoare. In acest formular, Spotify a indicat ca se asteapta la 92 milioane pana la 96 milioane de abonati platitori pana la sfarsitul anului 2018. Prin comparatie, compania avea 71 milioane de abonati platitori la sfarsitul anului trecut, marcand o rata de crestere anticipata de cel putin 30%. Incluzandu-i pe cei care asculta muzica in mod gratuit, cu anunturi publcitare, compania sustine ca pana la sfarsitul anului un total de 198 milioane pana la 208 milioane de oameni ii vor folosi serviciul cel putin o data pe luna. 

Pe termen mai scurt, Spotify se asteapta sa atinga un numar de 73 milioane pana la 76 milioane de abonati platitori pana la finalul lunii martie, a declarat compania luni. Cel mai mare concurent al sau, Apple Music, a declarat la inceputul acestei luni ca a ajuns la 38 milioane abonati, in crestere cu 2 milioane in putin mai mult de o luna. 

Spotify se bucura de un avantaj fata de celelalte servicii music streaming datorita platformei sale gratuite, sustinuta de anunturi publicitare. 

In orientarile sale de luni, compania a prezis ca veniturile din acest an vor fi intre 6,1 miliarde dolari pana la 6,5 miliarde dolari. Aceasta ar insemna o crestere de aproximativ 20% pana la 30% fata de anul trecut. 

Compania se asteapta la o pierdere operationala de 284 milioane dolari pana la 408 milioane de dolari in acest an.

Spotify, care percepe 9,99 dolari pe luna pentru redarea de muzica fara anunturi publicitare, va incepe sa tranzactioneze actiuni ca "SPOT" incepand cu 3 aprilie. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate