Cautare


11 Aprilie 2018
iF si Red Dot vin cu o recunoastere a OM-D E-M10 Mark III pentru designul excelent al produsului

Designul intuitiv si fara varsta al camerei digitale Olympus OM-D E-M10 Mark III a fost onorat cu doua premii prestigioase de design : premiul iF Design si premiul Red Dot 2018. Ambele competitii internationale de design au primit pentru inregistrare peste 6.000 de produse, din care juriile internationale au selectat pentru a fi distinse cu premii produsele cu cel mai bun design.

Avand inglobate multe dintre tehnologiile de varf ale altor modele din seria de camere Olympus OM-D, OM-D E-M10 Mark lll a fost proiectat pentru a incuraja fotografii amatori si entuziasti sa descopere bucuria fotografierii.

Avand vizor si Wi-Fi incorporat, fiind usor si cu un design compact, modelul OM-D E-M10 Mark III a fost gandit pentru a fi partenerul perfect in calatorii. Ecranul LCD tactil care se poate inclina, dar si butoanele si comutatoarele rotative metalice care permit o utilizare usoara, garanteaza un control intuitiv si permit fotografilor sa realizeze cadre si inregistrari video uimitoare, clare, chiar din primul moment. Datorita celor patru moduri de fotografiere asistate de camera, chiar si fotografii incepatori pot face fotografii uimitoare, in timp ce calatoresc.

Primind premiile iF Design Award 2018 si Red Dot Award Winner 2018, aspectul atragator, precum si designul intuitiv si ergonomic al modelului OM-D E-M10 Mark III au fost acum recunoscute de catre doua dintre cele mai cautate embleme de calitate pentru designul produselor din intreaga lume.”

Jun Takahashi, Director General al Centrului de Design Olympus din Tokyo, Japonia, a mai spus: "Suntem incantati ca am castigat nu doar unul, ci ambele premii prestigioase de design international, iar aceasta vine ca o confirmare a muncii intense a designerilor nostri pentru crearea de modele functionale si atemporale in gama noastra de camere digitale.”

Verificati site-ul Olympus la adresa http://www.olympus-europa.com pentru cele mai recente specificatii.

Despre premiul iF Design Award

De peste 60 de ani, premiul iF Design este o marca recunoscuta in intreaga lume in ceea ce priveste un design excelent. Brandul iF este recunoscut pe plan international ca un simbol al unui design remarcabil. Toate produsele premiate sunt expuse la expozitia de design iF din Hamburg, Germania.

Despre premiul Red Dot Award

Concursul international "Premiul Red Dot Award: Design de produs" are un juriu de specialitate care selecteaza cele mai bune produse ale anului. Sigiliul de calitate este acordat numai produselor al caror design remarcabil le distinge de produsele echivalente din piata. Produsele castigatoare sunt prezentate la Muzeul de Design Red Dot din Essen, Germania, timp de patru saptamani. 

Pentru intrebari si informatii aditionale, va rugam sa il contactati pe:
Bogdan Ionitoiu
MGT EDUCATIONAL SRL
Tel.: +4 021-232.88.94

Despre Olympus

Olympus Europa este sediul central al Olympus Corporation, Tokyo pentru activitatile desfasurate regiunile Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA). in calitate de leader mondial in tehnologia optica si a preciziei digitale,

Olympus furnizeaza solutii inovatoare pentru cele mai moderne sisteme medicale si camere digitale, precum si solutii stiintifice. Produsele premiate ale companiei sunt instrumente pentru detectarea, prevenirea si vindecarea bolilor, fac posibila cercetarea stiintifica si documentarea vietii cu libertate artistica. in mainile utilizatorilor, produsele Olympus de inalta tehnologie fac viata oamenilor mai sanatoasa, mai sigura si mai implinita.

Mai multe informatii pe site-ul
http://www.olympus-europa.com

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

MGT Educational este un furnizor important de tehnologie IT&C din Romania. infiintata in anul 1998, compania ofera o gama variata de produse high-tech, de la furnizori recunoscuti la nivel mondial. www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate