Cautare


26 Aprilie 2018
YouTube Remix ar putea inseamna sfarsitul Google Play Music

Serviciul de music streaming de 7 ani al gigantului din domeniul tehnologiei s-ar putea inchide anul acesta, a raportat Droidlife.

Daca Google lanseaza YouTube Remix, un serviciu de abonament pentru muzica, va retrage serviciul de streaming dupa 7 ani de functionare, a raportat marti Droidlife. Acest lucru s-ar putea intampla pana la sfarsitul acestui an, utilizatorii Google Play Music fiind impinsi spre noul serviciu, a declarat o sursa pentru site. 

Google YouTube a mentionat ca a anuntat anterior combinarea echipelor de produs YouTube Music si Google Play Music, insa nu a anuntat nimic in legatura cu retragerea Google Play Music. 

"Muzica este foarte importanta pentru Google, deci este important sa avem o oferta care sa raspunda nevoilor consumatorilor si artistilor", a declarat un purtator de cuvant al YouTube. "Nimic nu se va schimba pentru utilizatorii de astazi si vom oferi suficiente notificari inainte de efectuarea oricarei modificari". 

Remix, care va include streaming on-demand si videoclipuri incorporate de pe YouTube, era asteptat in luna martie, a raportat Bloomberg in decembrie. Serviciul inca neanuntat ar marca a treia incercare a companiei-mama Alphabet de a concura cu rivalii Apple si Spotify.

Google a introdus un serviciu streaming audio-only denumit Google Play Music in 2011. Trei ani mai tarziu, Google a lansat YouTube Music Key, un serviciu de abonament care oferea videoclipuri muzicale si cantece fara reclame pe YouTube pentru 10 dolari pe luna. Google a modificat numele in YouTube Red in 2015 si l-a extins la toate tipurile de videoclipuri YouTube. 

YouTube are un drum lung de parcurs pentru a ajunge din urma Apple si Spotify, cu toate acestea. Spotify are peste 71 de milioane de utilizatori platitori, in timp ce Apple Music are aproximativ 38 de milioane de abonati. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate