Cautare


09 Mai 2018
Televizoarele LG primesc control vocal Google Assistant

Asistentul vocal Google este acum disponibil pe televizoarele LG 2018 OLED si Super UHD LCD.

Capacitatea, anuntata prima oara in cadrul CES 2018, permite modelelor precum noul C8 OLED sa accepte comenzi prin microfonul incorporat in telecomanda, precum si sa va raspunda in voce Google. 

Utilizand comenzile vocale, puteti gasi si reda continut, spre exemplu, prin intermediul serviciilor de streaming, si puteti controla setarile TV. Combinat cu tehnologia LG ThinQ, controleaza de asemenea conectarea la dispozitive precum bare de sunet, schimba modurile de imagine sau inchide televizorul. Comenzile in limba naturala, precum "Cauta coloana sonora a acestui film" sau "Inchide televizorul cand se termina programul" sunt, de asemenea, disponibile. 

La fel ca Google Assistant pe Google Home sau pe un alt speaker autonom, asistentul vocal pe televizor poate controla luminile, termostatele, aspiratoarele robot si alte dispozitive compatibile smart home. Puteti sa solicitati televizorului sa afiseze starea vremii, sa caute afaceri locale sau sa afiseze pe ecran Google Photos. 

Proprietarii speakerelor de tip Google Home pot, de asemenea, sa renunte integral la telecomanda televizorului, rostind comenzi in aer, atunci cand leaga speakerele de TV. Televizoarele LG functioneaza, de asemenea, cu dispozitivele Alexa folosind Amazon home entertainment API si abilitatea ThinQ Alexa. 

Televizoarele Sony, care folosesc sistemul de operare Google Android TV, au fost primele televizoare care au oferit asistenta integrata Google Assistant in noiembrie 2017. Dispozitivul streaming Nvidia Shield TV a adaugat Google Assistant in septembrie 2017.

Lansarea de catre LG a acestei caracteristici coincide cu Google I/O, conferinta anuala a dezvoltatorilor Google. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate