Cautare


13 Iunie 2018
Avengers: Infinity War va fi al patrulea film din industrie care atinge pragul de 2 miliarde de dolari

Filmul va fi al treilea consecutiv din seria Avengers care depaseste 1 miliard de dolari

Avatar. Titanic. Star Wars: The Force Awakens.

Acestea sunt singurele filme facute vreodata care se pot lauda cu un box office la nivel mondial de 2 milarde de dolari. Acest lucru se va schimba in curand, Avengers: Infinity War ajungand aproape la acest prag. Veniturile globale ale acestuia sunt in prezent de 1.999.471.778 dolari, potrivit Box Office Mojo. 

Majoritatea banilor provin din strainatate, aproximativ 33% din consum intern, iar 67% international. Sunt niste numere in crestere, insa care depasesc deja Avengers din 2012 (1.506 milarde de dolari) si Avengers: Age of Ultron din 2015 (1.405 miliarde de dolari).

Succesul urias poate fi atribuit atat numarului de fani ai Marvel Cinematic Universe, cat si intensitatii pasiunii acestora. Spre exemplu, un barbat a vizionat filmul de 40 de ori.

Disney si Marvel ar trebui sa fie incantate, deoarece in luna mai a anului viitor va fi lansat in cinematografe un sequel al Infinity War. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate