Cautare


26 Iunie 2018
HDR10+ Technologies, LLC, fondata de 20th Century Fox, Panasonic si Samsung, pune la dispozitie pe scara larga tehnologia HDR10+, imbunatatind experienta de vizionare a utilizatorilor

HDR10+ Technologies, LLC anunta inceperea noului program de licentiere si certificare logo pentru tehnologia HDR10+. HDR10+ este o platforma deschisa de metadate dinamice, fara redevente, pentru High Dynamic Range (HDR), care optimizeaza calitatea imaginii pentru televizoarele 4K Ultra HD si imbunatateste experienta de vizionare pentru toti utilizatorii.

Noua tehnologie HDR10+ optimizeaza calitatea imaginii pentru televizoarele 4K Ultra HD utilizand maparea tonurilor dinamice pentru a reflecta variatiile de la un cadru la altul sau de la o scena la alta in ceea ce priveste luminozitatea, saturatia culorilor si contrastul. Experienta de vizionare imbunatatita rezultata poate fi acum urmarita cu usurinta pe o gama larga de televizoare, aceasta apropiindu-se acum si mai mult de intentia creatoare originala din spatele continutului respectiv.

Licenta si certificarea de logo HDR10+ sunt la dispozitia companiilor interesate care indeplinesc specificatiile tehnice si de testare HDR10+. Programul de certificare HDR10+ stabileste conformitatea pe baza unor categorii diferite de produse si tinand cont de performantele tehnice ale acestora pentru a garanta faptul ca produsele compatibile HDR10+ indeplinesc standarde inalte pentru calitatea imaginii.

Utilizatorii vor putea cauta logo-ul HDR10+, care denota certificarea produsului. Adoptarea fara redevente a standardului HDR10+ pentru productia, distributia si consumul continutului se bucura deja de succes datorita celor peste 40 de companii care sustin aceasta initiativa.

„Noul program de licentiere si certificare HDR10+ reprezinta un avans tehnologic catre urmatoarea generatie de televizoare”, spune Danny Kaye, vicepresedinte executiv in cadrul 20th Century Fox si director executiv al Fox Innovation Lab. „HDR10+ imbunatateste experienta de vizionare pentru toti utilizatorii, livrand o calitate mai ridicata a imaginii pe o gama mai larga de televizoare si dispozitive accesibile.”

„Suntem de parere ca acest program de licentiere si certificare va oferi mai multa incredere utilizatorilor ca ceea ce vizioneaza este cea mai exacta reprezentare HDR a viziunii creatorului”, a declarat Toshiharu Tsutsui, Director al Diviziei TV Panasonic.

„Cu o cerere in crestere pentru televizoare cat mai mari si calitate premium a imaginii, ne face o placere deosebita sa anuntam un nou program de licentiere si certificare HDR10+”, a spus Bill Mandel, Vicepresedinte al Industry Relations in cadrul Samsung Research America. „Acest program a fost conceput tinand cont de utilizatori, evidentiind dedicatia noastra fata de imbunatatirea experientei HDR, extinzand in acelasi timp ecosistemul HDR10+ la nivel global.”
Platforma HDR10+ a fost, de asemenea, conceputa astfel incat sa permita dezvoltari si inovatii viitoare, pentru a livra o tehnologie mult mai puternica in anii care vin.

Companiile pot afla mai multe despre licenta HDR10+ si programul de logo inregistrandu-se la http://www.hdr10plus.org.

Despre HDR10+ Technologies, LLC

HDR10+ Technologies, LLC este o companie fondata de Twentieth Century Fox HDR10+, LLC, Panasonic Intellectual Property Corporation of America si Samsung Electronics Co., Ltd si ofera licenta specificatiilor HDR10+ furnizorilor de surse, producatorilor de televizoare, furnizorilor de SoC (System on a Chip), companiilor de continut si distribuitorilor de instrumente. Pentru a afla mai multe despre HDR10+ Technologies, LLC, va rugam sa vizitati: www.hdr10plus.org/
 
Despre Twentieth Century Fox Home Entertainment 

Twentieth Century Fox Home Entertainment, LLC (TCFHE) este cea mai mare companie de marketing, vanzari si distributie din lume pentru programe de televiziune si filme produse sau achizitionate de Fox sau produse de parteneri terti. in fiecare an, TCFHE isi extinde portofoliul de produse multipremiate global introducand nou continut de divertisment prin intermediul formatelor deja stabilite sau a celor pe cale de aparitie, inclusiv DVD, Blu-ray™, Digital si VOD. Twentieth Century Fox Home Entertainment este o subsidiara a 20th Century Fox, a 21st Century Fox Company. 
 
Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti in domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto, a solutiilor profesionale si a echipamentelor industriale. Aniversand in 2018 100 de ani la infiintarea sa, compania Panasonic este activa la nivel global, fiind prezenta acum in peste 495 de sucursale si 91 de societati asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de 61,711 miliarde EUR in anul incheiat la 31 martie 2017. Dedicata in permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata mai buna si o lume mai buna pentru clientii sai.
Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati: http://www.panasonic.com/ro
 
Despre Samsung Electronics Co., Ltd. 

Samsung inspira lumea si modeleaza viitorul prin idei si tehnologii transformationale. Compania redefineste lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor portabile, tabletelor, aparatelor digitale, sistemelor de retea, precum si a solutiilor LSI, LED si de memorie. Pentru ultimele stiri, va rugam sa vizitati Samsung Newsroom la http://news.samsung.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate