Cautare


05 Iulie 2018
ASUS colaboreaza cu trupa OK Go pentru o coregrafie cu 89 de telefoane ZenFone 5

ASUS, trupa OK Go si Ian Eastwood au colaborat pentru un clip video futurist, ce scoate in evidenta principale functii AI ale telefoanelor ZenFone 5, intr-un mod cu totul neconventional. Dansatorul Ian Eastwood a dansat intr-un costum creat din 89 de telefoane ZenFone 5, iar solistul OK Go, Damian Kulash, a regizat un alt clip senzational.

ASUS a lansat online un videoclip viral ce evidentiaza designul, camerele foto duale si functiile AI ale telefoanelor ZenFone 5. Regizat de Damian Kulash, solistul grupului rock american OK Go, si avandu-l ca actor principal pe coreograful si dansatorul Ian Eastwood din grupul Young Lions, videoclipul reuneste 1228 de telefoane ZenFone 5.

Clipul video a fost produs de compania Park Pictures, castigatoare a premiilor Oscar si Emmy. in acest material, Ian Eastwood danseaza intr-un costum creat din 89 de telefoane ZenFone 5, in fata unui ecran video format din nu mai putin de 1139 de aparate. Nu au fost folosite crome si nici efecte grafice speciale, toate imaginile fiind programate sa fie afisate live pe telefoane. 

Formatia OK Go, multipla castigatoare a premiilor Cannes Lion, a lucrat pentru prima data cu ASUS pentru evenimentul de lansare al telefonului Zenfone 5 de la Mobile World Congress, in februarie 2018, cantand la petrecerea exclusiva organizata dupa eveniment. 

Dansatorul Ian Eastwood a fost selectat de catre regizor pentru aceasta sarcina solicitanta din punct de vedere fizic -– costumul cantarea peste 16Kg. 

"Se simte literalmente ca un sort de plumb pe care-l purtati cand faceti o radiografie cu raze X, cu exceptia faptului ca se afla pe tot corpul," a declarat coregraful. Colaborarea dintre ASUS si OK Go poate fi urmarita si pe canalul local ASUS Romania: https://youtu.be/B6Pn85RYaQs

In spatele scenei
Un clip video suplimentar, filmat in spatele scenei, ne arata echipa si efortul incredibil ce a stat la baza crearii celui mai nou clip ZenFone 5. Vizitatorii pot afla mai multe despre secventele de coregrafie, modul de realizare a modelului 3D, felul in care a fost creat costumul si sa priveasca cum au fost legate toate acestea intr-un clip incredibil, totul fiind inspirat de ZenFone 5 si camerele AI ce gandesc pentru tine. Legaturile catre clipurile video sunt incluse mai jos, alaturi de imaginile din spatele scenei. 

Video din spatele scenei: https://youtu.be/rKcW3jd8bIA

Despre ASUS:
ASUS se numara printre "Cele mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune, dedicandu-se crearii de produse pentru un stil de viata inteligent in prezent si viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone si ZenBook, precum si o varietate de componente si dispozitive IT, alaturi de solutii AR, VR si IoT. ASUS are peste 16000 de angajati in intreaga lume, printre care si peste 5000 de talente R&D. Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, in 2017 ASUS a obtinut 4511 distinctii si venituri de aproximativ 13 miliarde USD.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate