Cautare


18 Iulie 2018
Microsoft va opri suportul pentru clasicul Skype, dupa lansarea pe desktop

Versiunea mai veche va inceta sa functioneze dupa 1 septembrie.

Microsoft a lansat luni o noua versiune a Skype pentru desktop si a declarat ca va inceta sa sustina versiunea "clasica" in 1 septembrie. 

Denumita versiunea 8.0, editia actualizata a platformei video-and-voice include noi caracteristici, cum ar fi video HD gratuit si apluri in grup, care pot gazdui pana la 24 de persoane. Noua versiune include, de asemenea: reactii la mesaje; @mentions pentru notificari individuale intr-un grup de chat; o galerie media de chat; impartasirea fisierelor foto si video. 

Microsoft a declarat ca noua versiune este mai fiabila si are timpi de incarcare mai rapizi. Utilizatorii pot face upgrade gratuit. 

Gigantul software a inceput sa lanseze alte noi caracteristici Skype si va continua sa faca acest lucru in timpul verii. Acestea includ versiunea Skype 8.0 pe iPad, o functie care va permite sa vedeti cine a citit mesajele, apeluri audio criptate, mesaje text si inregistrarea apelurilor, printre alte caracteristici. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate