Cautare


26 Iulie 2018
Aplicatia YouTube VR ajunge la utilizatorii Samsung Gear VR

Aplicatia de realitate virtuala Google YouTube a ajuns pe platforma Samsung Gear VR.

YouTube a pus miercuri aplicatia la dispozitia utilizatorilor Gear VR, potrivit unei postari pe blog-ul YouTube. Aplicatia YouTube VR este deja disponibila pentru Sony PlayStation VR, Google Daydream View si HTC Vive. Puteti descarca aplicatia din Oculus Store in mod gratuit, incepand cu aceasta saptamana. 

Google a lansat, de asemenea, o noua functie miercuri, care va permite sa vizionati impreuna cu prietenii dvs. clipuri video in lumea virtuala. Puteti gasi pictograma Watch Together sub comenzile de redare de pe Daydream View sau Gear VR, a declarat compania. YouTube va adauga mai multe experiente VR in aplicatie. 

Alte companii de tehnologie au oferit, de asemenea, caracteristici de vizionare in grup. Facebook Oculus Venues va permite sa urmariti filme si evenimente cum ar fi Cupa Mondiala intr-o arena virtuala, impreuna cu alti oameni. De asemenea, puteti participa la chat in timp ce vizionati evenimentul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate