Cautare


02 August 2018
Bucurati-va din plin de muzica utilizand castile Panasonic HD605N cu tehnologie de anulare a zgomotului

Panasonic anunta lansarea celui mai recent produs al sau din gama de casti wireless: modelul HD605N.

Acestea sunt prevazute cu o functie de anulare adaptiva a zgomotului de fundal, pentru reproducerea unui sunet pur si oferirea unui semnal audio de analta rezolutie prin conexiune atat Bluetooth, cat si cu fir. 
Disponibile an culorile negru sau portocaliu, castile au un design ergonomic cu o structura cu articulatie sferica 3D si bureti din spuma cu memorie 3D, pentru un confort superior. 

Lasati-va anvaluiti de sunet!
Anularea zgomotului an banda larga 
Castile Panasonic HD605N sunt prevazute cu trei moduri de anulare a zgomotului (redus, mediu si analt) care creeaza un mediu audio perfect. Un sistem feedforward pozitioneaza microfonul an exteriorul carcasei, iar un sistem feedback este pozitionat pe driver pentru a fi aproape de timpan. Acest sistem unic proceseaza semnalele de anulare pentru a obtine o performanta excelenta an ceea ce priveste anularea zgomotului an banda larga. 

Castile au si un amplificator de sunet ambiental care permite patrunderea sunetului exterior atunci cand considerati ca este nevoie. Aceasta functie este utila de exemplu atunci cand asteptati anuntarea unui zbor pe aeroport.
an plus, va puteti bucura de ore antregi de muzica, atat acasa cat si cand sunteti plecati, datorita celor aproximativ 20 de ore de redare continua*1 cu functia de anulare a zgomotului activata. 
Cu functia de ancarcare rapida aveti nevoie de un timp de ancarcare de doar 15 minute pentru a va bucura de 120 de minute de redare.
*1 an redare SBC

Reproducere exceptionala a sunetului si confort
Castile HD605N ofera redare audio de analta rezolutie an banda larga*2 wireless, ampreuna cu nuante si detalii fine care reproduc fidel acustica ambientala din timpul interpretarilor live. 
Construite din componente audio de analta calitate, inclusiv un driver HD de 40 mm cu diafragma MLF (pelicula multistrat), structura anti-vibratii si optimizare a driverului de cea mai analta calitate, castile HD605N redau sunete joase remarcabil de robuste. 
Castile HD605N sunt de asemenea concepute pentru a fi confortabile pentru orice utilizator. Structura cu articulatie sferica 3D permite adaptarea castilor pentru pozitionarea optima an functie de fiecare forma anatomica a capului si urechilor. Confortul este suplimentar ambunatatit de buretele 3D pentru urechi, cu design ergonomic din spuma poliuretanica foarte flexibila care se aseaza perfect pe ureche pentru a oferi etansarea necesara unei izolari exceptionale a sunetului.  

Despre Panasonic
Panasonic Corporation este lider mondial an dezvoltarea de tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi an domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor profesionale şi a echipamentelor industriale. Aniversand an 2018 100 de ani la anfiinţarea sa, compania Panasonic este activa la nivel global, fiind prezenta acum an peste 495 de sucursale şi 91 de societaţi asociate la nivel mondial, anregistrand vanzari nete totale de 61,711 miliarde EUR an anul ancheiat la 31 martie 2017. Dedicata an permanenţa atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viaţa mai buna şi o lume mai buna pentru clienţii sai.
Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati: http://www.panasonic.com/ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate