Cautare


14 Septembrie 2018
Un roman se numara printre marii castigatori ai competitiei Huawei Next Image

Competitia “Next Image”, lansata de Huawei in tarile din centrul, estul si nordul Europei, si-a desemnat castigatorii. Printre cei care au impresionat juriul cu fotografii extraordinare realizate cu ajutorul telefonului mobil se numara si un roman.

Costin Mocanu a fost desemnat castigator in doua dintre cele sase categorii ale competitiei. Portretele realizate de el s-au clasat pe prima, respectiv a doua pozitie in categoria „Faces”, iar in categoria „Hello, Life”, juriul i-a acordat primul loc. Fotografiile sale au fost alese dintr-un total de peste 67.600 de instantanee inscrise in competitie de fotografi din peste 20 de tari. In perioada 9 iulie - 27 august, fotografiile au primit in total aproape un milion de voturi. 

Pentru cele trei pozitii obtinute, castigatorul va intra in posesia unui premiu care consta in: suma de 4.000 de euro, doua laptopuri Matebook X si un smartphone Huawei P20 Pro. in plus, cele doua fotografii ale sale desemnate castigatoare vor fi publicate in revista National Geographic.

Marele castigator al competitiei „Huawei Next Image” este un fotograf din Ungaria, care a surprins intr-o imagine emotionanta lupta cu una dintre cele mai necrutatoare boli. Fotografia sa s-a numarat printre instantaneele care au adunat cele mai multe voturi din partea publicului.
 
Castigatorul marelui premiu va primi 10.000 de euro, un laptop Huawei MateBook X si se va bucura de experienta unei expeditii foto in Italia. In plus, instantaneele surprinse de acesta vor fi publicate in revista National Geographic.

Castigatorul categoriei „Nature”, in care au fost inscrise nu mai putin de 26.600 de fotografii, provine din Ucraina, in vreme ce castigatorii categoriilor „Good night”, „Check in” si „Storyboard” sunt din Polonia, Bulgaria si Cehia.

Castigatorii fiecarei categorii vor intra in posesia unui premiu de 2.000 de euro si vor primi un laptop Matebook X, iar fotografiile lor vor fi publicate, de asemenea, in revista National Geographic. Nu doar marii castigatori au fost premiati. Cei clasati pe locul doi vor primi cate un smartphone Huawei P20 Pro, iar cei care s-au clasat pe locul trei si castigatorul desemnat de public vor intra in posesia unui Huawei P20.

Toate fotografiile castigatoare au fost desemnate pe baza a trei caracteristici principale: valoarea artistica, unicitatea si calitatea imaginii. Juriul a fost format din sase profesionisti de renume din diferite domenii artistice: Dominic Branco, fotograf oficial al National Geographic, Alex Lambrechts, fotograf certificat Leica, Tomasz Lazar, laureat al World Press Photo, Bobby Anwar, un renumit fotograf danez si celebra actrita Gal Gadot. Grupul a fost completat de Yanming Wang, presedintele Huawei Consumer Business Group Huawei CEE & Nordic.

„Vrem ca iubitorii de fotografie sa gaseasca in smartphone-urile noastre dispozitivele perfecte cu ajutorul carora sa surprinda in imagini spectaculoase momentele pe care le traiesc. Miile de fotografii inscrise in competitia Huawei Next Image ne incurajeaza sa exploram in continuare, impreuna cu utilizatorii de telefoane mobile din intreaga lume, posibilitatile unei noi generatii de arte vizuale", a declarat presedintele Huawei Consumer Business Group Huawei CEE & Nordic.

Numarul mare de fotografii inscrise in competitia Huawei Next Image, dar si numarul mare de voturi pe care acestea le-au primit demonstreaza ca fotografia realizata cu ajutorul telefonului mobil devine tot mai populara. Datorita performantelor tehnologice moderne, smartphone-uri precum Huawei P20 Pro, lider in clasamentul DxO al celor mai bune telefoane din punct de vedere al capacitatii camerelor foto, sunt capabile sa redea fotografiilor efecte uimitoare. in plus, datorita camerei triple dotate cu functia de recunoastere a imaginii, functiei night-mode si inteligentei artificiale, Huawei P20 Pro permite utilizatorilor sa realizeze instantanee asemenea unui fotograf profesionist.

Pentru mai multe detalii despre competitia “Next Image” va rugam vizitati: http://campaign.consumer.huawei.com/ro/

Despre Huawei Consumer BG

Produsele si serviciile Huawei sunt disponibile in peste 170 de tari, deservind peste o treime din populatia globala. in 2017, Huawei s-a clasat pe locul al treilea in clasamentul livrarilor de smartphone- uri la nivel global. Compania a infiintat pana in acest moment 16 centre R&D in Statele Unite ale Americii, Germania, Finlanda, Suedia, Rusia, India si China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unitati de business ale Huawei si pune la dispozitia clientilor sai smartphone-uri, tablete si PC-uri, accesorii inteligente si servicii cloud. Reteaua globala Huawei este construita pe baza celor peste 20 de ani de experienta in industria telecomunicatiilor si este orientata spre a oferi solutii inovatoare, care se traduc in experiente extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati: https://consumer.huawei.com/ro/

Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmariti-ne pe:
Facebook: facebook.com/HuaweimobileRO
Instagram: instagram.com/huaweimobileRO 
YouTube: youtube.com/c/HuaweiMobileRO

Contact de presa:
Anca Dorombach / Account Coordinator Oxygen / anca@oxygenpr.ro / +4 0721.505.065

Sursa: www.oxygenpr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate