Cautare


19 Septembrie 2018
Primul Virtual Reality Pop-up din Romania se deschide pe 20 septembrie in Bucuresti

Anual, Gateway VR studio are peste 2500 de vizitatori, un procent de 40% fiind oameni care incerca pentru prima data aceasta experiensta. Dovada clara ca trendul este in crestere si in Romania, iar in viitor se va extinde. Pe dorinsta romanilor de a evada din realitate si a descoperi lumi virtuale s-au bazat si cei doi antreprenori romani cand, in 2016, au deschis Gateway VR, primul studio de realitate virtuala din Bucuresti. Iar acum, dupa doi ani si peste 50 de jocuri adunate, se pregatesc sa inaugureze si primul Virtual Reality Pop-up din stara.

Din 20 septembrie primul Virtual Reality Pop-up din stara va fi deschis in zona Unirii, la Food Hood

Daca studioul Gateway, amplasat in interiorul clubului Fabrica, funcstiona pe baza de programare, pop-up-ul ce va fi amplasat in zona Unirii, pe strada Selari 4, in interiorul Food Hood, va fi fara rezervare inistiala, astfel turistii ce viziteaza centrul vechi sau bucurestenii pot veni oricand sa-si petreaca 15 minute in realitatea virtuala. Indiferent de pasiunile sau de fricile lor, Gateway le pune la dispozistie peste 50 de experienste video. Astfel ca zborul, calatoria pe luna, pe Marte, urcatul pe Everest sau plimbatul pe fundul oceanului vor fi la indemana tuturor.

“Pop-up-ul este o oportunitate sa impartasim experiensta VR cu si mai mulsti oameni. Dupa doi ani, inca ne viziteaza un public care nu a avut pana acum ocazia sa incerce Virtual Reality. Ne gandeam de mult la o noua locastie, dar intamplarea a facut sa apara aceasta idee cu o amplasare temporara chiar in Centrul Vechi al Bucurestiului. Speram sa ducem acest concept mai departe si sa vizitam si alte locastii si chiar alte orase in viitorul apropiat.” A declarat Andrei ?tefan, Gateway.

2500 de oameni incearca anual experiensta VR

Nu toate experientele existente pe sistemele de realitate virtuala sunt jocuri, asa ca vizitatorii pot incerca sa deseneze in 3D, sa vada documentare sau chiar sa se plimbe pe fundul marilor. Copiii sunt si ei cliensti frecvensti, asa ca fondatorii Gateway s-au gandit sa creeze un program de educastie pentru acestia. Reach VR foloseste tehnologia de realitatea virtuala pentru a invasta copiii o paleta larga de materii, cu scopul de a-si atinge adevaratul potenstial. De la explorarea Pamantului pana la calatoria in timp si vizitarea oraselor antice sau jocul cu gravitastia sunt doar cateva dintre activitastile propuse de acestia.

Dintre cele 50 de jocuri disponibile in studio, vizitatorii aleg cel mai des trei dintre ele: Richie’s Plank, Beat Saber, Elven Assassin. Toate sunt jocuri active, care cresc adrenalina si necesita pustina concentrare.

Sistemele de VR pot fi folosite de oricine, atata timp cat miscarile capului, gatului si mainilor nu sunt impiedicate. insa unele jocuri pot produce rau de miscare, asa ca celor cu rau de inalstime sau mai sensibili li se propun activitasti mai simple.

Mai multe detalii despre Gateway VR studio sunt disponibile aici:

http://www.vrstudio.ro/

Sursa: www.comunicatedepresa.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate