Cautare


26 Octombrie 2018
Axis transmite live competitia internationala de patinaj artistic “Crystal Skate”

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta transmisia live a celei de-a 19-a editie a competitiei internationale de patinaj artistic - “Crystal Skate”. Organizat in perioada 25-28 octombrie 2018 de Federatia Romana de Patinaj in colaborare cu Asociatia Municipala de Patinaj Bucuresti si gazduit de „Tiriac-Telekom Arena” din Otopeni, concursul va reuni peste 120 de patinatori si patinatoare din Bulgaria, Grecia, Serbia, Slovacia, Italia, Austria, Cehia, Coreea si Romania. In cadrul evenimentului, vor avea loc sesiuni de antrenamente si competitii dedicate tuturor categoriilor de participanti, de la cei mai tineri novici pana la seniori.

Evenimentul debuteaza joi, pe 25 octombrie, la ora 15:00, cu sesiuni de antrenamente si trageri la sorti pentru competitiile ce vor avea loc a doua zi incepand cu ora 7:30 si se vor incheia la 13:45, cu ceremonia de premiere. Ziua de vineri va continua dupa ora 15:30 cu sesiuni de antrenamente pana seara la 21:00, in timp ce sambata sunt programate competitii de la 7:30 la 17:25 si antrenamente de la 20:00 la 22:50. Ultima zi, duminica, este rezervata competitiilor, festivitatii de premiere si inchiderii oficiale a evenimentului.

Axis Communications continua sa se implice activ in lumea sportului romanesc si raspunde pozitiv apelului de a transmite live evolutiile patinatorilor si patinatoarelor din cadrul “Crystal Lake”. Parteneriatul punctual incheiat cu Federatia Romana de Patinaj reprezinta un prilej foarte bun pentru telespectatori, atat pentru a se delecta cu sportul lor preferat, cat si pentru a testa nivelul superior al calitatii vizuale furnizate de camere care depasesc cu mult limitele uzuale ale supravegherii video. Pentru acest scop, vor fi folosite modele Full HD din portofoliul de camere actual, iar transmisia se va efectua in mediul online, prin intermediul paginii de Facebook Crystal Skate of Romania si a paginii de Facebook Axis Communications.

Solutia software aleasa pentru realizarea transmisiei este CamStreamer, datorita atat nivelului de calitate asigurat de aceasta, cat si usurintei cu care poate fi configurata si utilizata. Practic, aplicatia este instalata direct in camerele IP AXIS, excluzand astfel necesitatea unor sisteme de calcul intermediare, care ar majora semnificativ costurile si ar complica procesul de administrare. De asemenea, ea include suport PTZ, prin care operatorul poate controla camerele de la distanta,  direct prin interfata sa web. Mai mult decat atat, CamStreamer suporta integrare cu diverse platforme de continut video, precum YouTube, Facebook, Twitch, Vimeo sau Dailymotion, ceea ce inseamna ca operatorul poate transmite direct prin platforma preferata de publicul sau tinta, fara a mai avea nevoie sa dezvolte, sa implementeze si sa promoveze un portal web propriu. Iar pentru flexibilitate maxima, exista posibilitatea de a crea mai multe fluxuri video, pentru a transmite astfel prin intermediul mai multor platforme simultan. Astfel de avantaje sunt asigurate fara niciun fel de rabat la capitolul calitate. In functie de echipamentul hardware utilizat si mediul online ales, aplicatia asigura suport pentru transmisiuni chiar si la rezolutie 4K cu 30FPS, sau Full HD cu 60/120FPS. De asemenea, operatorii pot adauga propriile elemente grafice sau text pe imaginea transmisa, sau pot introduce o sursa suplimentara de semnal audio, prin care sa redea muzica, mesaje prestabilite sau comentarii in direct.

Combinand performantele hardware ale echipamentelor AXIS cu flexibilitatea aplicatiei CamStreamer ce ruleaza la nivelul lor, scenariile de utilizare sunt practic nelimitate. Asa se face ca, desi sunt proiectate cu precadere pentru securizarea obiectivelor, camerele IP AXIS sunt frecvent folosite cu rezultate formidabil de bune si in alte scopuri, mult mai solicitante decat domeniul supravegherii video. 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate