Cautare


13 Decembrie 2018
Bohemian Rhapsody de la Queen, incoronat drept cel mai difuzat cantec al secolului 20

Piesa Bohemian Rhapsody de la Queen a fost difuzata de 1,6 miliarde de ori.

Cantecul din 1975, scris de Freddie Mercury pentru albumul A Night at the Opera, este cel mai difuzat cantect al secolului 20, a dezvaluit Universal Music marti. 

Numarul se bazeaza pe difuzarile cantectului pe Spotify, Apple Music si alte servicii, precum a videoclipului pe YouTube. 

A depasit cantecul Nirvana din 1991, Smells Like Teen Spirit - care avea 1,5 miliarde de difuzari, a raportat Digital Trends, precum si cantecele Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine din 1998 si November Rain din 1991. 

"Suntem foarte fericiti ca muzica noastra se difuzeaza inca", a declarat Brian May, chitaristul Queen si membru fondator al trupei. 

Esential pentru cresterea numarului de difuzari ale cantecului a fost succesul filmului cu acelasi nume. Rami Malek, care il intrepreteaza pe Freddie Mercury, a obtinut o nominalizare la Globurile de Aur pentru performanta sa saptamana trecuta. 

"Bohemian Rhapsody este unul dintre cele mai bune cantece ale uneia dintre cele mai bune trupe din istorie", a declarat Lucian Grainge, director si CEO al Universal Music Grup.
"Suntem mandri sa reprezentam Queen si suntem incantati sa vedem ca acest cantec inca inspira noi fani din intreaga lume, la peste patru decenii de la lansarea sa". 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate