Cautare


17 Decembrie 2018
YouTube sustine ca oamenii au vizionat in acest an 50 de miliarde de ore de jocuri video

Oamenilor le place foarte mult sa vada alte persoane jucand jocuri video pe YouTube.

Ryan Wyatt, global gaming head in cadrul YouTube, a declarat pentru VentureBeat vineri ca oamenii au inregistrat "50 de miliarde de ore de vizionare a jocurilor video in ultimele 12 luni". Peste 200 milioane de persoane vizioneaza zilnic jocuri video pe platforma detinuta de Google.

YouTube nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

In septembrie, platforma video populara si-a renovat hub-ul pentru fanii jocurilor prin lansarea unui home base actualizat pentru videoclipuri despre jocuri. Hub-ul YouTube Gaming are deja peste 78 milioane de abonati. YouTube a permis, de asemenea, utilizatorilor sa sponsorizeze canalele preferate de jocuri in aceeasi luna. Utilizatorii pot plati 4,99 dolari pe luna pentru a avea acces la chat-uri live exclusive si la emoji personalizate. Acestia pot, de asemenea, sa cumpere articole digitale direct pe canale. 

Saptamana trecuta, YouTube a anuntat topul videoclipurilor virale din 2018. De la Kylie Jenner si Travis Scott la Dude Perfect, oamenii au vizionat aceste videoclipuri de milioane de ori. 

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate