Cautare


15 Ianuarie 2019
Google nu mai produce dispozitivul Chromecast Audio

Compania se va concentra, in schimb, pe gama sa de smart speakere.

Google nu mai produce Chromecast Audio. Compania a confirmat aceasta stire pentru CNET, in urma unui articol al Variety. Un purtator de cuvant al companiei a declarat pentru CNET: "Portofoliul nostru continua sa evolueze, iar acum avem o varietate de produse prin care utilizatorii sa se poata bucura de sunet. Prin urmare, am oprit productie produselor Chromecast Audio. Vom continua sa oferim asistenta pentru dispozitivele Chromecast Audio, astfel incat utilizatorii sa poata continua sa se bucure de muzica, podcast-uri si multe altele". 

Chromecast Audio este un dongle pe care il puteti conecta la un speaker pentrwu a adauga conexiune Wi-Fi si capacitatea de a transmite audio - transformand speakerul neconectat intr-un "smart" speaker. Acesta arata si functioneaza foarte asemanator cu Google Chromecast, cu exceptia faptului ca se conecteaza prin intermediul unui cablu auxiliar in loc de HDMI si transmite doar fluxuri audio. 

Dispozitivul a fost anuntat pentru prima data in 2015. De atunci, Google a lansat diverse smart speakere, inclusiv Google Home, Google Home Mini, Google Home Max si Google Home Hub. 

In prezent, Chromecast Audio poate fi cumparat de pe site-ul Google cu 15 dolari. Insa din moment ce dispozitivul nu se mai produce, este posibil sa nu se mai gaseasca odata cu terminarea stocului.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate