Cautare


16 Ianuarie 2019
Descopera cu BenQ viitorul solutiilor de afisare, la ISE 2019

BenQ, companie recunoscuta pe plan international pentru inovatii in domeniul solutiilor de imagine, va prezenta la ISE 2019 solutiile sale hardware si software de ultima generatie, dedicate industriei AV. Acestea vor include gama completa a seriei de proiectoare laser, ecrane interactive si solutii Smart de afisare, lansarea celei mai noi solutii wireless pentru prezentari (InstaShow WDC20) si Google Jamboard.

InstaShow WDC20 este cel mai nou dispozitiv oferit de BenQ pentru prezentari wireless profesionale, ce ofera in plus fata de WDC10 (modelul precedent) suport pentru dispozitive mobile, interactivitate mai mare si optiunea de a imparti ecranul in patru zone. Este o solutie unica ce permite mai multor utilizatori sa ruleze prezentari pe un singur dispozitiv, fara a fi nevoie de o conexiune prin cabluri. Fiind simplu de folosit, InstaShow WDC20 este viitorul pas necesar intr-o companie pentru a imbunatati relatiile de colaborare in cadrul prezentarilor si a lucrului impreuna.

Tot aici, va fi prezentata si o serie de produse ce evidentiaza angajamentul companiei de a oferi cele mai bune servicii clientilor. Exemplele includ solutiile cloud pentru segmentul IFP (Interactive Flat Panel), precum si Google Jamboard, o tabla digitala interactiva bazata pe aplicatiile Google cloud, care permite utilizatorilor sa creeze, sa salveze si sa isi prezinte ideile simultan pe display-uri aflate in locatii diferite. Pe langa acestea, capabilitatile interactive ale produselor BenQ vor fi evidentiate cel mai bine pe gama de proiectoare laser UST (proiectie de la foarte mica distanta), concepute pentru clienti ce necesita interactivitate touch sau pen: educatie, business, sali de consiliu sau chiar muzee.

BenQ include pentru produsele prezentate o serie de aplicatii software inovatoare care adauga mai multa valoare la experienta de utilizare a clientilor, dintr-un spectru mare de domenii. De exemplu, produsele BenQ Smart Signage si produsele de afisare tip ”Ultra-Wide bar type”, pot fi monitorizate si controlate de la distanta, dintr-o singura locatie, cu ajutorul softului de management X-Sign, creat de BenQ. Acesta, poate fi utilizat pentru crearea, administrarea si afisarea continutului pe display-uri aflate in locatii diferite, fiecare (sau toate) cu propriul program si continut. Programele includ si informatii necesare clientilor: detalii tehnice ale produsului, video clipuri de prezentare, imagini si sunet, continut interactiv. Toate aceste informatii pot fi combinate intr-un program zilnic/saptamanal/lunar setat in prealabil de manager pentru locatiile respective.

Softul EZWrite 5.0 disponibil pe noua serie RP de ecrane interactive (IFP), cu dimensiuni intre 65”si 86”, permite utilizatorilor sa creeze documente in cloud, acestea fiind in prealabil disponibile si pe alte dispozitive conectate la platforma, sau de ce nu, pe alte ecrane IFP de la BenQ, rezultand astfel o colaborare usoara in timp real in cadrul aceleasi locatii sau intre locatii diferite. 

Noutatile BenQ la ISE 2019:

  • Lansarea InstaShow WDC20 – Solutie wireless pentru prezentari, ce ofera de acum suport pentru dispozitive mobile, optiuni de interactivitate si impartirea imaginii in patru.
  • Gama completa de proiectoare laser – Cu produse precum LW890UST, LW720 si LU9235, gama de proiectoare laser este potrivita pentru o varietate mare de domenii, de la sali de conferinta, la educatie sau chiar muzee.
  • Smart Signage si produse de afisaj Ultra-wide – Aceasta gama de produse, compatibile cu continut 4K UHD, este completata cu softul proprietar X-Sign pentru management si administrarea continutului. Luminozitatea mare si softul inclus, ofera un plus solutiilor Smart, indiferent daca ai un business mic, mediu sau mare.
  • Ecrane interactive (IFP)– Afisand continut cu imagini ultrarealiste in rezolutie 4K UHD, IFP-urile BenQ de la ISE 2019 ofera utilizatorilor experiente inedite de colaborare. BenQ ofera utilizatorilor solutia completa, prin hardware-ul livrat impreuna cu softul de management, dar si cu pachetul de aplicatii EZWrite 5.0  .
  • Google Jamboard – Conceput pentru clientii G Suite, Google Jamboard este o tabla digitala interactiva de 55”, care functioneaza in cloud, oferind utilizatorilor sai toate aplicatiile de business intr-un singur pachet. 
Sursa:
www.afycommunications.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate