Cautare


07 Februarie 2019
WhatsApp inchide 2 milioane de conturi intr-o luna, in lupta impotriva dezinformarii

Aplicatia de mesagerie foloseste machine learning pentru a elimina conturile discutabile.

Inaintea alegerilor nationale din India din acest an, WhatsApp incearca sa scape de mesajele bulk si de conturile false. 

Aplicatia de mesagerie detinuta de catre Facebook a declarat ca interzice 2 milioane de conturi in fiecare luna, potrivit VentureBeat. Whatsapp nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Persoane din conducere au declarat, de asemenea, ca WhatsApp lucreaza la un sistem machine learning care poate gasi si eticheta conturile cu activitate discutabila, cum ar fi trimiterea mesajelor bulk sau crearea de conturi multiple in scopul difuzarii continutului dubios. Din cele 2 milioane de conturi interzice, 75% au fost gestionate fara ca niciun om sa se implice, a declarat purtatorul de cuvant Carl Wood pentru VentureBeat. 

In ianuarie, WhatsApp a impus o limita a numarului de ori de cate pot fi retransmise mesajele, pentru a impiedica raspandirea dezinformarii. Compania, care are peste un miliard de utilizatori zilnic, a inceput sa testeze limita de mesaje in India. 

Intre timp, Facebook a sters 583 milioane de conturi false in primele 3 luni ale anului 2018.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate