Cautare


08 Februarie 2019
Seful Amazon, Jeff Bezos, sustine ca National Enquirer il santajeaza cu fotografii nud

Jeff Bezos a afirmat joi ca "oameni importanti" de la The National Enquirer au incercat sa il santajeze, amenintandu-l ca vor publica fotografii nud in cazul in care seful Amazon nu va incheia investigatia derulata cu privire la modul in care publicatia a obtinut mesaje text trimise intre acesta si prietena lui.

Intr-un blog post extrem de personal, Bezos a sustinut ca publicatia l-a amenintat recent ca va publica imagini intime cu acesta si Lauren Sanchez, o fosta gazda de emisiuni TV de divertisment cu care Bezos ar avea o relatie. Postarea lui Bezos include schimburi de e-mail-uri despre care acesta spune ca dovedeste o incercare de santaj impotriva lui. 

"In loc de a capitula in fata extorcarii si santajului, am decis sa public exact ceea ce mi-au trimis, in ciuda costurilor personale si a stanjenelii cu care acestia ameninta", a scris Bezos in postarea blog, care include e-mail-uri ce ar proveni de la editorul National Inquirer, American Media Inc. 

In e-mail-uri, trimise unui avocat consultant in securitate, o persoana din conducerea AMI a amenintat ca va publica fotografiile, cu exceptia cazului in care Bezos ar face o declaratie falsa, potrivit careia AMI nu a fost niciodata "motivata politic sau influentata de forte politice", potrivit postarii blog. 

Seful Amazon a indicat ca David Pecker, CEO al American Media, a incheiat recent o intelegere privind imunitatea cu Departamentul de Justitie, pentru a dezvalui rolul presedintelui Donald Trump in acordurile financiare cu femei inaintea alegerilor din 2016.
AMI a recunoscut in decembrie ca "a lucrat in mod concertat" cu campania lui Trump pentru a plati o femeie care l-a acuzat pe acesta ca ar fi avut o aventura, pentru a renunta la articol. 

National Enquirer a fost primul care a publicat detalii despre relatia dintre Bezos si Sanchez, ceea ce a condus la desfacerea casatoriei de 25 de ani dintre Bezos si MacKenzie Bezos.

"Ei bine, e-mail-ul mi-a atras atentia. Dar nu in modul in care ei sperau, probabil. Orice rusine personala pe care AMI ar putea sa mi-o provoace ramane pe un plan secund, deoarece aici este implicata o chestiune mult mai importanta. Daca, in pozitia mea, nu pot face fata acestui tip de santaj, cate persoane ar putea?", a scris Bezos. 

Reprezentantii AMI nu au raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Sursa:
www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate