Cautare


02 Mai 2019
Hulu ajunge la 28 de milioane de abonati

Hulu a ajuns la 28 de milioane de abonati, a anuntat miercuri serviciul de streaming video, in crestere fata de cele 25 de milioane anuntate in ianuarie.

Hulu a oferit o serie de discount-uri in ultimele 6 luni. In noiembrie, a oferit un discount de 99 de centi pe luna pentru noii abonati, in primul an, pentru abonamentul care atunci costa 8 dolari pe luna. In februarie, Hulu a scazut costul standard al acestui plan de abonament cu 2 dolari, acesta ajungand la 5 dolari pe luna. Apoi, in martie, a lansat un nou pachet cu Spotify, permitand, practic, oricui s-a abonat la serviciul music streaming cu 10 dolari pe luna sa obtina Hulu gratuit.

Din numarul total al membrilor sai, 26,8 milioane sunt abonati platitori lunar si 1,3 sunt conturi promotionale, a declarat compania in cadrul unei prezentari pentru agentii de publicitate din New York. 

Totusi, dimensiunea sa este de o cincime din cea a Netflix, care a raportat luna trecuta 148,9 milioane de abonati platitori. 

Desi mai mic decat Netflix, Hulu a fost una dintre avangardele televiziunii streaming. Pe masura ce Netflix si-a asigurat pozitia dominanta, Hulu a luptat cu o multime de rivali pentru a fi unul dintre celelalte servicii la care se aboneaza majoritatea consumatorilor. Aceasta competitie este in crestere. Gigantii traditionali de la Hollywood, precum Disney, Time Warner si altii, se pregatesc sa lanseze in acest an propriile versiuni ale Netflix. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate