Cautare


22 Mai 2019
Finalul seriei Game of Thrones depaseste recordurile de vizionare HBO

Peste 19 milioane de telespectatori au urmarit ultimul episod Game of Thrones duminica seara.

Duminica seara, 19,3 milioane de telespectatori au urmarit ultimul episod din Game of Thrones pe diferite platforme HBO (inclusiv HBO Go si HBO Now), depasind numarul celor care au urmarit episodul din saptamana anterioara, de 18,4 milioane, a declarat HBO luni. 

In plus, ultimul episod din Game of Thrones a fost cea mai vizionata transmisiune single telecast HBO de pana acum, cu 13,6 milioane de telespectatori la ora difuzarii, 9 p.m. 

Recordul anterior (13,4 milioane) a fost detinut de premiera sezonului 4 din The Sopranos, care a fost difuzat in 15 septembrie 2002. 

Sezonul 8 din Game of Thrones a inregistrat o medie de 44,2 milioane de telespectatori per episod in public brut, o crestere cu peste 10 milioane de telespectatori comparativ cu sezonul 7. 

Va fi interesant de vazut daca documentarul Game of Thrones, care va fi difuzat in 26 mai pe HBO, va avea acelasi numar impresionat de telespectatori. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate