Cautare


28 Iunie 2019
Televizoarele Panasonic OLED vor integra Netflix Calibrated Mode

Panasonic anunta cu placere faptul ca gama sa de televizoare OLED fabricate in 2019 va integra Netflix Calibrated Mode, un mod de imagine care configureaza televizorul in acelasi fel in care creatorii calibreaza monitoarele de control post-productie, aducand calitatea imaginii master direct in sufrageria dumneavoastra.

Odata cu aceasta actiune, Panasonic extinde serviciile sale prin care livreaza cele mai clare imagini si catre continutul de tip streaming.

Panasonic si Netflix colaboreaza de mult timp, livrand divertisment la cea mai buna calitate posibila. Prin intermediul acestui parteneriat strans, televizoarele Panasonic OLED au acum posibilitatea sa integreze show-urile TV si filmele Netflix in forma lor originala. Cu o simpla setare de meniu, abonatii Netflix vor avea ocazia de a experimenta culori clare, contrast dinamic precis si miscari reale – exact cum a intentionat creatorul. 

Netflix Calibrated Mode se aplica intregului catalog Netflix care include seriale TV, documentare, filme si altele. De exemplu, acum este mai usor ca niciodata pentru fanii serialului Stranger Things sa experimenteze detaliile intunecate ale acestuia exact cum le-a gandit si produs creatorul. 

”Calitatea inseamna totul pentru noi si suntem deosebit de incantati sa introducem Netflix Calibrated Mode si pe televizoarele OLED Panasonic asa incat consumatorii nostri sa aiba ocazia de a experimenta continutul de pe Netflix intr-un mod autentic”, a declarat Rob Caruso – Netflix.

”Obiectivul Panasonic pentru 2019 este sa livreze ”mai mult” Hollywood catre ”mai multe” case (”Hollywood to your home” – slogan Panasonic). Am realizat deja acest lucru prin introducerea Dolby Vision si Dolby Atmos in modele noastre de baza. Datorita acestei colaborari cu Netflix, ne atingem din nou obiectivul: aducem calitatea master a imaginii in fata cator mai multi consumatori”, a declarat Yasushi Murayama, managerul departamentului Audio-Video al Panasonic Europa.

Modelele care integreaza Netflix Calibrated Mode:
Seria GZ2000, Seria GZ1500, Seria GZ1000, Seria GZ950 

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti in domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto, a solutiilor profesionale si a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, in 2018, a aniversat 100 de ani la infiintarea sa, este activa la nivel global, fiind prezenta acum in 582 de sucursale si 87 de societati asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de 62,5 miliarde EUR in anul incheiat la 31 martie 2019. Dedicata in permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata mai buna si o lume mai buna pentru clientii sai.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati: 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate