Cautare


11 Iulie 2019
HBO Max este serviciul de streaming al WarnerMedia pentru Friends, Arrowverse si altele

Atunci cand Friends paraseste Netflix, se indreapta spre HBO Max

WarnerMedia a dezvaluit marti HBO Max ca urmatorul serviciu streaming home pentru continutul sau, care include Friends, show-uri din reteaua The CW si filme precum Shazam si Fantastic Beasts and Where to Find Them. 

WarnerMedia a confirmat serviciul pe Twitter, anuntand ca acesta va debuta in primavara anului 2020. 

Un videoclip promotional pentru viitorul serviciu arata o combinatie de continut HBO precum Game of Thrones si Sesame Street, impreuna cu productii Warner precum Full Frontal cu Samantha Bee, filme DC Entertainment precum Wonder Woman si mentioneaza ca continutul va proveni si de la branduri precum Adult Swim, CNN si altii. 

Pe langa aceste productii, serviciul va avea drepturi exclusive pentru The Fresh Prince of Bel Air si Pretty Little Liars. Viitoarele productii ale retelei CW Batwoman si spinoff-ul Riverdale Katy Keene vor fi transmise, de asemenea, pe HBO Max, CW lichidand acordul sau de streaming cu Netflix. 

Pretul HBO Max nu a fost inca anuntat. WarnerMedia detine, de asemenea, serviciul de streaming DC Universe, care va ramane concurent al HBO Max, a raportat GameSpot. DC Universe ofera o biblioteca de benzi desenate in plus fata de productiile originale precum Titans si Doom Patrol. 

Netflix a confirmat plecarea Friends de pe serviciul sau printr-un tweet. 

Dezvaluirea HBO Max marcheaza cel mai recent dintr-o gama de servicii streaming care se pregatesc sa depaseasca Netflix, dupa ani de continut pe acest serviciu. Disney Plus se lanseaza in 12 noiembrie in SUA, devenind serviciul streaming exclusiv pentru filme din 2019 de la Disney, precum Captain Marvel si Avengers: Endgame. NBCUniversal pregateste, de asemenea, un serviciu streaming, despre care compania a declarat pana acum ca va fi lansat in 2020. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate