Cautare


23 Iulie 2019
Avengers: Endgame depaseste Avatar ca filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile

Seful Marvel, Kevin Feige, a facut anuntul in cadrul Comic-Con 2019 din San Diego.

Avengers: Endgame a detronat Avatar ca filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile. 

Seful Marvel, Kevin Feige, si echipa sa, au anuntat acest record in cadrul Comic-Con din San Diego sambata dupa-amiaza. In timpul unei prezentari Marvel, Feige a anuntat, de asemenea, datele lansarii pentru MCU Phase 4. 

"Pentru cei mai mari fani ai universului, din inima...multumim", au scris sambata pe Twitter fratii Russo, care au regizat filmul. 

Avatar, lansat in decembrie 2009, a detinut recordul international de box-office timp de aproape un deceniu, cu 2,787,965,087 de dolari din 2010, dupa ce a castigat primul loc depasind recordul detinut anterior de Titanic, cu 1,9 miliarde de dolari, dupa doar 41 de zile in cinematografe. Avengers: Endgame a avut nevoie de doar putin peste trei luni pentru a depasi recordul Avatar. 

Vineri, incasarile globale ale Avengers: Endgame erau de 2,789.2 milioane de dolari, cu doar 500.000 de dolari in spatele incasarilor globale ale Avatar, de 2,789.7 milioane de dolari. Finanul weekend-ului estima pentru Endgame 2,790.2 milioane de dolari. Incasari de 3 miliarde de dolari, pe care niciun alt film nu le-a atins vreodata, nu pot fi eliminate din discutie, deoarece punctul culminant al MCU continua sa atraga multimi. 

"Desigur, chiar daca a trecut un deceniu, impactul Avatarului lui James Cameron ramane la fel de puternic, iar realizarile uimitoare ale ambelor filme sunt dovezi ale puterii filmelor de a misca oamenii si de a-i aduce impreuna intr-o experienta comuna", a declarat Alan Horn, co-chairman and chief creative officer al The Walt Disney Studios. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate