Cautare


30 August 2019
YouTube Kids are un nou filtru pentru cei mai tineri spectatori

Serviciul video sustine ca faciliteaza gasirea de continut de catre parinti

YouTube Kids, versiunea pentru copii a aplicatiei video a Google, primeste cateva actualizari. Intr-un blog post de joi, echipa YouTube a declarat ca faciliteaza gasirea de catre parinti a continutului potrivit pentru copiii lor. Compania a spus, de asemenea, ca lanseaza YouTube Kids pe web la sfarsitul acestei saptamani. 

YouTube Kids va incepe sa filtreze continutul in trei grupe de varsta diferite: prescolari (cu varste de pana la 4 ani), mai mici (intre 5 si 7 ani) si mai mari (8-12 ani). Pe masura ce copiii cresc, filtrele le ofera putin mai multa independenta, a spus compania. 

YouTube Kids avea anterior doar doua grupe de varsta: mai mici (sub 8 ani) si mai mari (8-13 ani). Parintii pot, de asemenea, sa aleaga Approve Content Only. Optiunea personalizabila permite parintilor sa aprobe videoclipurile, canaluri si colectii disponibile pentru a fi vizionate in YouTube Kids. Copiii pot, de asemenea, sa caute videoclipuri in acest mod. 

YouTube Kids a fost criticat anterior pentru colectarea datelor copiilor si utilizarea acestora pentru a difuza anunturi targeted. Acest lucru a determinat compania-mama Google sa incheie un acord de mai multe milioane de dolari cu Comisia Federala a Comertului din SUA luna trecuta. YouTube a declarat luna trecuta ca va inceta sa difuzeze publicitate targeted. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate