Cautare


04 Septembrie 2019
Un poster Toy Story semnat de catre Steve Jobs se vinde pentru 31.000 de dolari

Jobs a fost producatorul executiv al filmului.

Avand in vedere ca iPhone a fost un dispozitiv care a schimbat literalmente lumea, este usor sa fie uitate alte realizari al co-fondatorului Steve Jobs. Stiati ca Jobs, in calitate de presedinte al Pixar, a fost producatorul executiv al filmului Toy Story original? Cineva care, in mod evident, nu a uitat acest lucru, a platit recent 31.250 dolari pentru a cumpara un poster Toy Story cu autograful lui Steve Jobs. 

Posterul de 24 x 36 inch a fost scos la licitatie de catre Nate D. Sanders Auctions, pretul de pornire fiind de 25.000 de dolari. Licitatia s-a incheiat cu 6.1250 dolari peste pret saptamana trecuta. 

Pixar a fost conceputa ca o companie de tehnologie grafica atunci cand Jobs a cumparat-o de la LucasFilm in 1985, cu puternicul Pixar Image Computer conceput pentru a fi folosit in profesii care il solicita din punct de vedere grafic, precum medicina si meteorologie. O mica echipa a realizat scurtmetraje CGI pentru a demonstra puterea tehnologiei Pixar. Un astfel de film a fost Tin Toy din 1988, care a castigat un Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie, ceea ce a condus la productia Toy Story. 

La momentul la care Toy Story a devenit un succes mondial in 1995, Pixar a trecut de la o compania de hardware si software la un producator de blockbustere de la Hollywood. Toy Story 4, lansat la inceputul acestui an, a obtinut 1,044 miliarde de dolari. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate