Cautare


19 Septembrie 2019
Facebook colaboreaza cu producatorul Ray-Ban pentru a crea ochelari inteligenti, potrivit unui articol

Gigantul social media ar fi facut echipa cu Luxottica, care produce ochelari de soare pentru Ray-Ban si Oakley.

Facebook a incheiat un parteneriat cu Luxottica, producatorul ochelarilor de soare Ray-Ban si Oakley, pentru a dezvolta ochelari de realitate augmentata, potrivit unui articol. Companiile intentioneaza sa lanseze un set de ochelari AR, numit Orion, pentru consumatori, candva intre 2023 si 2025, a anuntat marti CNBC. 

Ochelarii AR ai Facebook sunt in lucru de ceva timp. In 2017, directorul tehnologic al companiei, Mike Schroepfer, a declarat in cadrul conferintei Facebook F8, ca specificatiile reprezinta "o extensie a muncii realizate in privinta VR". In cadrul aceleiasi conferinte, Michael Abrash, om de stiinta al companiei VR detinuta de catre Facebook, Oculus, a declarat ca adevarata realitate augmentata, sau "AR complet", se afla la cel putin cinci ani distanta. 

Potrivit surselor CNBC, ochelarii Orion Ray-Ban AR sunt conceputi pentru a inlocui smartphone-urile si ar putea prelua apeluri telefonice, afisa informatii si transmite live POV-ul unui utilizator pe platformele social media. 

Marti, The Information a raportat ca Facebook lucreaza la doua perechi de ochelari inteligenti: o perete care seamana cu Snapchat Spectacles cu producatorul Ray-Ban, denumiti Stella si care ar putea fi lansati in urmatorii doi ani, si o pereche si "ochelari de realitate augmentata mult mai avansati", denumita Orion.

Oculus a refuzat sa comenteze. Luxottica nu a raspuns imediat solicitarii CNET de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate