Cautare


Samsung isi doreste ca dezvoltatorii sa construiasca aplicatii Tizen
15 Noiembrie 2016 SO

Samsung isi doreste ca dezvoltatorii sa construiasca aplicatii Tizen

Samsung isi doreste, intr-adevar, ca dezvoltatorii sa construiasca aplicatii pentru sistemul sau de operare mobila Tizen, si ofera premii in bani pentru a-i motiva

Firma a lansat Tizen Mobile App Incentive Program, care oferia dezvoltatorilor ale caror aplicatii se regasesc in top 100 cele mai descarcate, o recompensa de 10.000 dolari. 

Compania va plati pana la 1 milion de dolari pe luna in perioada februarie-septembrie 2017, a declarat Samsung, fiind puse la bataie 9 milioane dolari in total. 

Dezvoltatorii vor putea sa se incrie in programul de stimulare Tizen incepand cu luna ianuarie 2017, iar firma a explicat ca aplicatiile trebuie dezvoltate prin folosirea Tizen SDK si trebuie sa vizeze Samsung Z1, Z2 si Z3. 

Samsung va lansa mai multe smartphone-uri alimentate de Tizen in 2017, insa este putin probabil sa schimbe Android cu propriul sau sistem pe dispozitivele high-end cum sunt Galaxy S8 si Galaxy Note 8. 

Mihai Pohontu, vicepresedinte pentru platforme emergente in cadrul Samsung, a declarat: "Tizen devine tot mai important pentru noi. Este una dintre modalitatile in care putem vinde smartphone-uri la costuri foarte mici pe pietele emergente. De asemenea, Tizen alimenteaza televizoarele noastre, portabilele si IoT. Chiar aliementeaza solutia noastra de securitate, Knox. Este un sistem de operare minunat. Cu toate acestea, toate telefoanele noastre high-end vor rula pe Android in viitorul apropiat".

Lansarea Programului Tizen Mobile App Incentive vine la mai putin de o luna dupa ce Samsung a anuntat Tizen App Challenge, o initiativa care ofera dezvoltatorilor de jocuri Unity premii de 185.000 dolari pentru portarea aplicatiilor la Tizen de pe Android si iOS. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate