Cautare


23 Februarie 2017
Microsoft inca intentioneaza sa lanseze doua upgrade-uri Windows 10 in 2017

Microsoft a reafirmat in aceasta luna ca va emite doua upgrade-uri Windows 10 in acest an, de doua ori numarul celor din 2016.

Intr-o prezentare organizata in urma cu 11 zile in cadrul unei conferinte tehnice desfasurate in Australia, Bill Karagounis, director de management de program, a indicat un program de actualizare care va aparea candva dupa Creators Update, care este de asteptat sa se finalizeze si sa fie livrat luna viitoare. 

Un slide expus de catre Karagounis in cadrul prezentarii a inclus o alta actualizare in acest an, dupa Creators. I-a lipsit data lansarii si un nume mai descriptiv, altul decat "cea de-a doua actualizare din 2017".

Karagounis nu a oferit informatii specifice despre cea de-a doua actualizare din acest an. 

Microsoft a declarat initial, in august 2016, ca intentioneaza sa lanseze doua upgrade-uri Windows 10 in 2017, cand a confirmat si ca upgrade-ul denumit "Anniversary Update" a fost singurul din acel an.

Descrierea companiei cu privire la dezvoltarea si ritmul de lansare Windows 10 s-a schimbat de cateva ori in cei doi ani. Inainte de lansarea din iulie 2015 a Windows 10, compania vorbea regulat despre o cadenta de trei ori pe an, pentru a descrie frecventa upgrade-urilor pe care le va livra. 

La trei luni de la debutul Windows 10, Microsoft a emis prima actualizare caracteristica, in sase luni lansand doua astfel de actualizari. Insa a redus numarul acestora la una singura anul trecut, pretinzand ca acest lucru se datoreaza "feedback-ului primit din partea organizatiilor care trec la Windows 10".

In cadrul aceleiasi conferinte, Karagounis a facut referire la Windows Upgrade Analytics, un serviciu are a inceput sa fie testat anul trecut si care va fi disponibil tuturor incepand cu 1 martie. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate