Cautare


27 Februarie 2017
iOS 10.2.1 a remediat problema bateriilor care se inchideau pentru majoritatea utilizatorilor iPhone

Apple a lansat actualizarea software iOS 10.2.1, care pretinde ca a rezolvat problema opririi bateriei pe 80% din telefoanele iPhone 6S afectate.

Apple sustine ca a facut unele progrese si ca iOS 10.2.1 a rezolvat problema pentru majoritatea utilizatorilor afectati. 

"Cu iOS 10.2.1, Apple a facut imbunatatiri pentru a reduce producerea inchiderilor neasteptate cu care un numar mic de utilizatori iPhone s-a confruntat", a declarat firma pentru TechCrunch. 

"iOS 10.2.1 are deja peste 50% dintre dispozitivele iOS actualizate si datele de diagnosticare primite de la utilizatorii care au facut upgrade arata ca, pentru procentul mic de utilizatori care se confrunta cu aceasta problema, s-a redus inchiderea neasteptata a iPhone-urilor cu peste 80% in cazul iPhone 6S si cu peste 70% in cazul iPhone 6". 

Apple sustine, de asemenea, ca actualizarea a adaugat o nooua caracteristica pentru a reduce dimensiunea problemei. A indicat ca, daca utilizatorii se confrunta in continuare cu aceasta, ar trebui sa ia legatura cu firma.

"Am adaugat capacitatea ca telefonul sa reporneasca fata a fi nevoie sa se conecteze la sursa de alimentare, in cazul in care utilizatorul se confrunta cu o inchidere neasteptata. Este important de remarcat ca aceste inchideri neasteptate nu reprezinta o problema de sigutanta, insa intelegem ca pot fi un inconvenient si ne dorim sa rezolvam problema cat mai rapid posibil. Daca un client se confrunta cu orice probleme pe dispozitiv, poate contacta AppleCare".

Utilizatorii iPhone care se confrunta cu aceasta problema sunt sfatuiti sa solicite din magazinele Apple inlocuirea bateriei. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate