Cautare


29 Martie 2017
Apple lanseaza iOS 10.3. Adauga Find My AirPods si un nou Apple File System

Dupa sapte lansari beta, iOS 10.3 este in sfarsit aici. Aceasta lansare aduce capacitatea de a va urmari AirPod-urile din aplicatia Find My iPhone si posibilitatea de a trece de la HFS+ system la noul Apple File System. In plus, iOS 10.3 va permite sa lasati recenzii in aplicatie si va oferi dezvoltatorilor posibilitatea de a raspunde la recenziile dvs. in App Store.

Este intotdeauna important sa va asigurati dispozitivul iOS inainte de a incerca sa instalati orice nou software, insa deoarece iOS 10.3 trece la un nou format de fisier, este posibil sa intampinati anumite probleme de compatibilitate. Astfel, este foarte important sa creati o copie de rezerva de aceasta data. 

Puteti sa faceti backup pe computer sau pe iCloud. Backup-ul pe iCloud se face accesand Settings > iCloud > Storage & Backup si activand iCloud Backup. 
Backup-ul pe computer se face prin conectarea iPhone-ului si lansarea iTunes. Selectati dispozitivul dvs. in coltul din stanga sus al ferestrei iTunes, apoi faceti click pe Summary. Sub Backups, selectati Back Up Now. Bifati casuta "Encrypt" daca doriti sa backup-ul sa stocheze parolele si datele de sanatate, ceea ce este recomandat. 

Iata cum poate fi instalata actualizarea iOS pe dispozitivul dvs. mobil prin intermediul unei conexiuni mobile sau WiFi:
Deschideti aplicatia Setari.
Apasati General > Software Update.
Apasati Download and Install.
Introduceti codul de acces.
Bifati "Sunt de acord cu termenii si conditiile".
Dispozitivul va trebui sa reporneasca automat pentru a finaliza instalarea. 

De asemenea, puteti instala iOS 10.3 prin intermediul iTunes, prin conectarea dispozitivului dvs. la un computer. Daca un popup iTunes nu va solicita automat sa actualizati, faceti click pe dispozitivului dvs. si alegeti Summary. Apoi, faceti click pe Check for Update. Acest lucru ar trebui sa porneasca procesul de instalare. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate