Cautare


09 Mai 2017
Noul si misteriorul sistem de operare Google Fuchsia primeste o interfata cu utilizatorul

Fuchsia, misteriosul nou sistem de operare in curs de dezvoltare la Google, incepe sa dobandeasca contur si a dobandit o interfata cu utilizatorul.

Noua interfata cu utilizatorul (UI), denumita Armadillo, are un design card-based pentru gestionarea mai multor aplicatii, potrivit Ars Technica. Nou interfata, descrisa mai intai de Hotfixit.net, permite cardurilor sa fie rase si folosite intr-un format split-screen.

Fuchsia, aparut prima data in august, este vag descris de catre Google ca un sistem de operare conceput pentru "telefoane moderne si computere personale moderne". Fuchsia se bazeaza pe un nou nucleu denumit Magenta, in timp ce sistemul de operare Google Android se bazeaza pe nucleul open-source Linux, din 1991.

Lansarea unui nou sistem de operare principal este dificila, insa Google a inregistrat deja succes cu Android si Chrome OS. De asemenea, consumatorii ar putea fi multumiti cu Windows, Android, MacOS sau iOS, insa exista intotdeauna loc pentru imbunatatiri, precum securitate mai puternica, reactie mai buna si o durata de viata mai mare a bateriei.

Un sistem de operare gestioneaza operatiile cele mai de baza, inclusiv inregistrarea click-urilor pe tastatura, trimiterea datelor printr-o retea si jonglarea cu sarcinile care ruleaza pe un procesor. De asemenea, stocheaza fisiere pe un drive si afiseaza grafica pe ecran.

Google nu a raspuns imediat solicitarii de comentarii.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate