Cautare


Actualizarea Apple iOS 11 incheie suportul pentru iPhone 5 si 5C
07 Iunie 2017 SO

Actualizarea Apple iOS 11 incheie suportul pentru iPhone 5 si 5C

Sistemul de operare mobila Apple iOS 11 nu va fi disponibil pentru iPhone 5 si 5C sau pentru iPad 4, la lansarea din toamna.

Aceasta inseamna ca dispozitivele mai vechi nu vor mai primi actualizari software si de securitate. 

iPhone 5S si dispozitivele mai noi vor primi upgrade-ul, insa unele aplicatii mai vechi nu vor mai functiona pe urma. 

Aceasta veste este rezultatul deciziei Apple de a opri suportul pentru dispozitive si aplicatii care folosesc procesoare pe 32 biti. 
Apple a produs dispozitive cu procesoare pe 64 biti mai degraba decat pe 32 biti incepand cu 2013, cand le-a prezentat cu iPhone 5S si iPad Air. 

Aplicatiile care ruleaza doar in 32 biti nu vor mai aparea in rezultatele cautarii in noua versiune a App Store si nu vor fi mai fi disponibile in fereastra Achizitionare daca au fost descarcate anterior. 

Un procesor pe 64 biti poate gestiona mult mai multe date simultan - de patru miliarde de ori mai mult - decat un procesor pe 34 biti. 

Ernest Doku, expert in telecomunicatii in cadrul uSwitch, a declarat pentru BBC:
"Majoritatea aplicatiilor din ultimii patru ani ar trebui sa fie compatibile, cu exceptia cazului in care nu au fost actualizate inca din 2015". 

Atunci cand Apple a lansat iOS 10.1 in octombrie 2016, utilizatorii care incercau sa deschida o aplicatie pe 32 biti pe un dispozitiv actualizat primeau un mesaj de avertizare care ii informa ca aceasta poate incetini iPhone-ul. 
Actualizarea la iOS 10.3 a inclus un instrumnet pentru detectarea aplicatiilor care nu pot rula in modul 64 biti. Aplicatiile afectate vor aparea  in Settings > General > About > Applications > App Compatibility.
 
Toate noile aplicatii si actualizarile aplicatiilor existente au fost nevoite sa suporte 64 biti incepand cu iunie 2015, astfel incat orice aplicatie care a fost actualizata in ultimii doi ani ar trebui sa nu fie afectate. 

Insa unele jocuri populare si aplicatii educationale nu au fost actualizate de la data introducerii cerintei pentru 64 biti. 

Incepand cu iunie 2018, toate noile aplicatii inregistrate in magazinul de aplicatii Mac vor trebui sa suporte 64 biti, iar din iunie 2018 actualizarile aplicatiilor existente trebuie, de asemenea, sa fie compatibile cu 64 biti. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate