Cautare


06 Septembrie 2017
Android 8.0 Oreo vine pe toate smartphone-urile Nokia Android

HMD Global a confirmat ca toate smartphone-urile marca Nokia vor fi actualizate la Android 8.0 Oreo.

Juho Sarvikas, chief product officer la HMD Global, a confirmat stirea pe Twitter, spunand: "Toate smartphone-urile noastre vot trece la Oreo, inclusiv Nokia 3. Nu comentez cu privire la momentul in care se va intampla acest lucru, pentru a nu avea probleme".

Android 8.0, care a devenit oficial abia in urma cu doua saptamani, va aduce telefoanelor Nokia Android o durata de viata mai mare a bateriei, securitate imbunatatita prin intermediul instrumentrului de eliminare a malware-ului denumit Google Play Protect, un mod picture-in-picture, puncte de notificare stil iOS, Android Instant Apps si 60 de noi emoji. 

Desi Sarvikas nu a comentat cu privire la calendarul lansarii, HMD a sustinut anterior ca dispozitivele Nokia Android, toate livrate cu Android 7.1 Nougat, vor fi printre primele care vor primi actualizarile, asa incat este probabil ca Oreo sa soseasca pe Nokia 3, 5, 6 si 8 in urmatoarele cateva luni. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate