Cautare


iOS 11 face de rusine Android, cu un grad de adoptare de 25% intr-o saptamana
28 Septembrie 2017 SO

iOS 11 face de rusine Android, cu un grad de adoptare de 25% intr-o saptamana

Nou-lansatul sistem de operare Apple, iOS 11, alimenteaza deja 25% dintre iPhone-uri si iPad-uri.

Graficul de adoptare iOS al Mixpanel arata ca luni, 25,12% dintre iDevice-uri rulau pe iOS11, gradul de adoptare iOS 10 scazand de la 92% inainte de lansarea actualizarii, la 68%. 

Din anumite motive, cifrele arata ca peste 6 procente dintre iPhone-uri si iPad-uri ruleaza inca pe iOS 9 sau versiuni mai vechi. 

Pe langa faptul ca subliniaza popularitatea timpurie a iOS 11, aceste cifre indica inca o data cat de fragmentat este, prin comparatie, sistemul de operare Google Android. 

Oreo, care a fost lansat luna trecuta pe o serie de dispozitive, nu apare inca in graficele de adoptare OS ale Google, insa aceste grafice releva insa ca Nougat, care a fost lansat in august 2016, a reusit sa ajunga doar pe 16% dintre dispozitive. 

Google Marshmallow OS continua sa fie cea mai populara versiune Android, cu un procent de 32%, in timp ce aproape 30% dintre dispozitive ruleaza inca pe Lollipop. 

Totusi, aceasta nu inseamna ca situatia este roz in cazul iOS, deoarece cea mai recenta lansare Apple a fost afecta de bug-uri de la lansarea sa, cu o saptamana in urma. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate