Cautare


24 Octombrie 2017
Windows 10 poate acum detecta atunci cand jucatorii PC triseaza

Una dintre caracteristicile mai putin cunoscute ale Windows 10 Fall Creators Update este un bonus pentru oricine a suferit din cauza jucatorilor care triseaza.

"TruePlay este un proces API protejat, similar sistemelor rulate de Valve, si a fost dezvoltat pentru a preveni unele dintre cele mai comune scenarii de inselaciune si pentru a se asigura ca oamenii joaca corect - o cerinta din ce in ce mai obisnuita in epoca jocurilor online-multiplayer". 

Un blog post explica: "Un joc inscris in TruePlay se va derula intr-un proces protejat, are impiedica o clasa de atacuri comune. In plus, un serviciu Windows va monitoriza sesiunile de joc pentru comportamente si manipulari comune in scenariile de inselatorie". 
"Aceste date vor fi colectate si alertele vor fi generate doar atunci cand par sa se produca comportamente de acest gen. Pentru a asigura si proteja intimitatea clientilor in timp ce prevenim falsul pozitiv, aceste date sunt impartasite doar cu dezvoltatori, dupa ce procesarea a determinat ca este probabil ca inselaciunea sa se fi produs". 

Trebuie remarcat ca acest serviciu se aplica doar jocurilor jucate prin intermediul Universal Windows Platform.
Utilizatorii pot alege sa renunte la serviciu daca prefera acest lucru, insa dezvoltatorii pot decide exact cat de mult poate sau nu sa faca un jucator.
Nu se cunoaste inca modul in care aceste reguli vor fi comunicate comunitatii jucatorilor in fiecare caz, si nu se cunosc nici pedepsele pentru nerespectarea lor. 

In mod ironic, una dintre cele mai mari probleme cu W10FCU a fost cu computerele Razer, specializate in jocuri. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate