Cautare


29 Ianuarie 2018
Puteti descarca Apple iOS 11.3 public beta, insa trebuie sa aveti grija

Versiunea de testare a celui mai recent software Apple include noi animoji, functii de realitate augmentata mai buna si sincronizarea mesajelor.

Apple a lansat joi versiunea de testare a actualizarii iOS 11.3. Softeare-ul, care a fost anuntat miercuri, este acum disponibil pentru oricine doreste sa il instaleze pe dispozitivul sau. 

Apple a lansat miercuri o versiune beta a software-ului pentru dezvoltatori. De obicei, lanseaza mai tarziu versiunile beta pentru public. In acest caz, compania a asteptat o zi. 

Software-ul de testare este disponibil prin intermediul, Apple "Beta Software Program". iOS 11.3 este de asteptat sa fie lansat in versiunea finala in aceasta primavara. 

Trebuie amintit faptul ca software-ul este unul de testare, ceea ce inseamna ca poate contine bug-uri. Expertii recomanda intotdeauna sa fie instalat pe un telefon sau pe o tableta pe care va bazati zilnic. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate