Cautare


iOS 12 va aduce aplicatiile iPhone pe macOS
14 Februarie 2018 SO

iOS 12 va aduce aplicatiile iPhone pe macOS

Viitoarea actualizare software majora a Apple, iOS 12, va permite dezvoltatorilor sa creeze aplicatii iPhone care sa functioneze pe macOS.

Asa sustine Mark Guttman din cadrul Bloomberg, care pretinde ca viitoarea actualizare iOS va permite unei terte aplicatii sa functioneze pe iPhone-uri, iPad-uri si computere Mac. 

Aceasta functionalitate va fi incorporata si in actualizarea Apple macOS 10.14, denumita "Liberty" si unele aplicatii proprii iPhone, inclusiv Home, vor ajunge pe sistemul de operare desktop al companiei. 

Articolul lui Guttman se axeaza in mare masura pe ceea ce iOS 12 nu va aduce cu sine, adaugand greutate zvonurilor potrivit carora Apple nu intentioneaza sa aduca actualizari majore pentru iOS in acest an, concentrandu-se in schimb pe stabilitate si securitate. 

Articolul descrie noua strategie a Apple drept o "schimbare culturala majora" si o recunoastere a faptului ca actualizarile recente ale software-ului au avut un numar neobisnuit de bug-uri.
Potrivit Bloomberg, Apple va trece mai degraba la un calendar de doi ani al lansarilor pentru iOS si macOS. 

iOS 12 este insa de asteptat sa includa unele caracteristici noi, inclusiv Animoji in FaceTime.
Actualizarea din acest an va aduce, de asemenea, o aplicatie Digital Health pentru parinti, pentru a monitoriza timpul petrecut de copii in fata ecranului, integrare mai profunda a Siri in vizualizarea cautarii iPhone, imbunatatiri Do Not Disturb, un mod multiplayer pentru jocurile de realitate augmentata si o versiune reproiectata a aplicatiei Apple Stocks. 

Apple nu a comentat zvonurile, insa va prezenta iOS 12 in cadrul conferintei anuale a dezvoltatorilor din acest an. 
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate