Cautare


Apple actualizeaza sistemele de operare pentru a remedia un bug care determina inchiderea aplicatiilor
21 Februarie 2018 SO

Apple actualizeaza sistemele de operare pentru a remedia un bug care determina inchiderea aplicatiilor

Bug-ul determina inchiderea aplicatiilor care ruleaza pe dispozitivele iOS si Mac. Tot ce este nevoie estte un anumit simbol indian.

Apple a lansat luni actualizari de securitate pentru sistemele sale de operare pentrua  remedia un bug care a determinat caderi ale aplicatiilor la afisarea unui anumit simbol indian.

Bug-ul, descoperit luna trecuta, permite caracterului indian din limba Telugu sa inchisa aplicatiile iOS si sa impiedice redeschiderea lor. Afecteaza orice aplicatie care poate afisa caractere, inclusiv Twitter, Facebook, Instagram si Messages. 

Actualizarile lansate luni au inclus iOS 11.2.6 pentru iPhone si iPad, TVOS 11.2.6 pentru Apple TV, WatchOS 4.2.3 pentru toate modelele Apple Watch si MacOS 10.13.3 pentru Mac. 

Notele de lansare pentru iOS 11.2.6 arata ca actualizarea "remediaza o problema in care utilizarea anumitor secvente de caractere poate determina prabusirea aplicatiei" si "remediaza o problema in care anumite terte aplicatii ar putea sa nu se poata conecta la accesorii externe". 

Problema a fost descoperita saptamana trecuta de catre Mobile World, care a observat ca este chiar mai rau daca caracterul apare ca o notificare. In majoritatea scenariilor, trebuie sa dezinstalati si sa reinstalati aplicatia pentru a o face din nou sa functioneze. 

Apple a declarat la acel moment ca lucreaza la o solutie de remediere care va fi disponibila in urmatoarea actualizare. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate