Cautare


Android P: Primul preview pentru dezvoltatori, lansat la mijlocul lunii martie
06 Martie 2018 SO

Android P: Primul preview pentru dezvoltatori, lansat la mijlocul lunii martie

Google intentioneaza sa lanseze primul preview pentru dezvoltatori al Android P in cursul acestei luni.

Aceasta potrivit sustinerilor lui Evan Blass din cadrul VentureBeat, care pretinde ca primul preview pentru dezvoltatori al Android P va fi lansat la jumatatea lunii martie.

Blass nu a mentionat o data anume, insa avand in vedere ca primul preview pentru dezvoltatori al Android Oreo a fost lansat in 21 martie 2017, este probabil ca Google sa planuiasca un calendar de lansare similar pentru Android P. 

Potrivit fragmentelor de cod descoperite de catre utilizatorii XDA Developers, Android P ar putea veni cu optiuni mai avansate pentru blocarea apelurilor inselatoare.

In timp ce Google permite in prezent utilizatorilor sa blocheze apeluri pe baza de numere, viitoarea versiune Android ar putea aduce capacitatea de a bloca apeluri de la numere necunoscute, numere private, numere cu plata sau orice alte numere care nu se afla in lista de contacte. 

Aceasta nu este tot ceea ce se cunoaste despre Android P, deoarece zvonurile anterioare arata ca sistemul de operare va bloca si accesul la camerele foto si microfoanele smartphone-urilor, in incercarea de a impiedica programele software rau intentionate sa capteze imagini sau sa inregistreze video pe ascuns si, de asemenea, va oferi suport pentru display-uri stil iPhone X ("notch").

Actualizarea va pune, de asemenea, mai mult accent pe Google Assistant si va aduce o durata de viata mai buna a bateriei si suport pentru display-urile pliabile.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate