Cautare


Toate dispozitivele Galaxy S8 si Note 8 vor primi actualizarea Oreo in 3 saptamani
27 Martie 2018 SO

Toate dispozitivele Galaxy S8 si Note 8 vor primi actualizarea Oreo in 3 saptamani

Asteptarea proprietarilor de telefoane Samsung este aproape de sfarsit.

Daca suntenti abonat la anumiti operatori de telecomunicatii din anumite tari, dispozitivul dvs. Samsung Galaxy S8 sau Note 8 ar putea avea deja actualizarea Android 8.0 Oreo, insa multi asteapta inca. 

Intr-o actualizare pe site-ul comunitatii Samsung, gigantul in domeniul electronicelor a anuntat ca lansarea pentru toate telefoanele S8 si Note 8 (inclusiv pentru cele deblocate) ar trebui sa fie completa in trei saptamani.

Samsung a lansat initial sistemul de operare Oreo pe telefoanele S8 in luna februarie, dupa care l-a eliminat, din cauza unei probleme de repornire. 

Actualizarea Oreo este disponibila pe alte telefoane Android de peste 6 luni. Principalul sau punct de vanzare este o crestere dramatica a vitezei si a capacitatii de a gestiona mai bine aplicatiile pe care nu le utilizati. Multi utilizatori Samsung au fost nemultumiti de intarzierile in lansare, problema fiind una de testare.

Intre timp, noua gama Galaxy S9 a fost lansata impreuna cu Oreo. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate