Cautare


Cea mai recenta actualizare macOS avertizeaza ca aplicatiile 32-bit vor fi intrerupte
13 Aprilie 2018 SO

Cea mai recenta actualizare macOS avertizeaza ca aplicatiile 32-bit vor fi intrerupte

Utilizatorii Mac au fost deja avertizati vara trecuta ca aplicatiile 32-bit vor fi dezactivate intr-o actualizare post High Sierra si, intr-adevar, nicio noua aplicatie 32-bit nu a mai fost acceptata in Mac Store in 2018.

Pagina de asistenta explica: "Toate Mac-urile moderne includ procesoare puternice pe 64 biti, iar macOS ruleaza aplicatii avansate 64-bit, care pot accesa mult mai multa memorie si pot permite o performanta mai rapida a sistemului. 

"Tehnologiile care definesc astazi experienta Mac functioneaza numai cu aplicatii 64-bit. Pentru a va asigura ca aplicatiile pe care le achizitionati sunt la fel de avansate ca Mac-ul pe care le folositi, toate viitoarele aplicatii software mac vor trebui sa fie 64-bit. 

O avertizare pop-up apare acum in High Sierra versiunea 10.13.4. Aceasta este declansata atunci cand un utilizator lanseaza o aplicatie 32-bit.

High Sierra continua sa suporte aplicatiile 32-bit, insa viitoarele actualizari fie le vor bloca, fie vor schimba modul in care acestea functioneaza, pentru a fi mai putin puternice si a incuraja upgrade-ul. Acest lucru ar putea lua forma unui "mod compatibilitate".

Odata ce tranzitia este finalizata, macOS se va alatura iOS, care este deja doar 64-bit. In prezent, Apple a confirmat ca nu exista o data stabilita pentru marea schimbare. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate