Cautare


iOS 11.4 scade durata de viata a bateriei pentru unii utilizatori iPhone
12 Iunie 2018 SO

iOS 11.4 scade durata de viata a bateriei pentru unii utilizatori iPhone

Actualizarea software lansata recent de catre Apple, iOS 11.4, afecteaza durata de viata a bateriei utilizatorilor iPhone, potrivit mai multor plangeri pe forumul de asistenta al Apple.

Dispozitivele care variaza de la iPhone 6 la iPhone X par sa fie afectate de o problema de scurgere a bateriei dupa instalarea actualizarii sistemului de operare, care a sosit la sfarsitul lunii mai cu suport pentru AirPlay 2 si HomePod pairing, Messages pe iCloud si suport ClassKit. 

Un utilizator s-a plans: "iPhone-ul meu 6S are aceeasi problema dupa actualizarea la iOS 11.4. L-am incarcat pana la 100%, l-am restartat si apoi l-am lasat in standby 4 ore, iar indpicatorul bateriei a scazut la 40%. Au trecut trei zile de cand am actualizat la iOS 11.4 si acesta problema s-a repetat in fiecare zi. 

Un alt utilizator a sustinut: "Am un iPhone X, iar dupa ce am instalat iOS 4.11, bateria a inceput sa se consume de 2 pana la 3 ori mai rapid decat inainte. Am incercat tot posibilul timp de o saptamana pentru a rezolva aceasta problema, insa nimic nu a functionat". 

Unii sustin ca oprirea WiFi reduce problema, in timp ce altii afirma ca conectarea la o retea WiFi 2.4GHz, mai degraba decat la una 5GHz, va impiedica consumarea atat de rapida a bateriei. 

Cu siguranta nu este de vina o problema hardware, intrucat utilizatorii au raportat ca verificatorul de sanatate al bateriei incorporat in iOS arata ca telefonul functioneaza asa cum ar trebui. Alti utilizatori afectati au sustinut ca si-au inlocuit bateria nu cu mult timp in urma. 

Apple nu a comentat inca problema, insa aceasta va fi probabil rezolvata intr-o viitoare actualizare software. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate