Cautare


11 Iulie 2018
Samsung Galaxy Watch ar putea renunta la Tizen pentru Google Watch OS

Urmatorul smartwatch de la Samsung ar putea rula pe software-ul Google Wear OS mai degraba decat pe propriul sistem de operare, Tizen.

Aceasta potrivit "tech tipster-ului" Ice Universe, care a postat pe Twitter ca un dispozitiv posibil denumit Galaxy Watch mai degraba decat Gear S4 se va baza pe Android Wear. 

Android Wear nu mai exista, deoarece Google l-a schimbat in Wear OS pentru a simboliza ca smartwatch-urile care folosesc sistemul de operare vor functiona atat cu dispozitive Apple, cat si cu telefoane Android. Asadar, se poate presupune ca Ice Universe se refera la Wear OS in acest caz.

Aceste informatii sunt similare zvonurilor recente potrivit carora Samsung va crea un smartwatch Wear OS mai degraba decat sa continue cu Tizen.

Pe partea de hardware, ne putem astepta ca urmatorul smartwatch Samsung sa aiba un design circular, marcand o evolutie fata de design-ul Gear 3. Ice Universe a indicat ca smartwatch-ul va avea o baterie de 470 mAh si un pachet PLP, ceea ce inseamna ca ceasul va folosi un proces de productie care creeaza chipset-uri mai mici si mai eficiente din punct de vedere al costurilor. 

Se pare ca smartwatch-ul va avea, de asemenea, o noua functie de masurare a tensiunii arteriale si o functie "new UX interaction".

Samsung nu a lansat inca detalii oficiale cu privire la viitorul sau smartwatch.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate