Cautare


22 Ianuarie 2019
Microsoft solicita utilizatorilor sa treaca la Android, iOS, avand in vedere incetarea suportului pentru Windows 10 Mobile

Utilizatorii Windows 10 Mobile nu vor mai primi actualizari de securitate dupa 10 decembrie.

Compania a scris pe o pagina de asistenta FAQ ca utilizatorii Windows 10 Mobile ar trebui sa treaca la un dispozitiv Android sau iOS, deoarece se pregateste sa puna capat suportului pentru Win 10 Mobile in 10 decembrie. 

"Avand in vedere incetarea suportului pentru Windows 10 Mobile OS, recomandam clientilor sa treaca la un dispozitiv Android sau iOS acceptat", se arata in postare.

Windows 10 Mobile Version, lansat in octombrie 2017, este cea din urma lansare a platformei. OUtilizatorii nu vor mai putea sa primeasca actualizari de securitate dupa 10 decembrie. Suportul va inceta in acea data pentru toate produsele Windows 10 Mobile, inclusiv Windows 10 Mobile si Windows 10 Mobile Enterprise, a scris compania intr-un alt FAQ. 

Decizia nu ar trebui sa fie o surpriza. Joe Belfiore, vicepresedinte corporativ al Windows 10, a declarat in octombrie 2017 ca Microsoft va continua sa sustina Windows 10 Mobile cu corectii de bug-uri si axctualizari de securitate, insa noile caracteristici si hardware nu vor mai forma obiectul atentiei. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate