Cautare


Microsoft lanseaza programul Windows 10 beta pentru utilizatorii business
10 Aprilie 2017 Software

Microsoft lanseaza programul Windows 10 beta pentru utilizatorii business

Utilizatorii business obtin acces la propria versiune a programului Microasoft Windows 10 beta. Vineri, Microsoft a dezvaluit Windows Insider Program for Business, impreuna cu primul beta Windows 10 de dupa Creators Update.

Programul va permite utilizatorilor business sa se inscrie pentru actualizari beta cu datele lor de autentificare Azure Active Directory, mai degraba decat cu un cont personal Microsoft. Noua functie este proiectata pentru a oferi profesionistilor IT o modalitate de a oferi Microsoft feedback specific afacerilor, cu privire la caracteristicile Windows 10. Aceasta ar trebui sa ajute utilizatorii business sa dea forma dezvoltarilor viitoare. 

Crearea unui Program Insider business este raspunsul Microsoft la solicitarile profesionistilor IT pentru crearea unei legaturi cu echipa de dezvoltare Windows. Windows 10 a avut parte de un inceput dificil, unii administratori de sistem nefiind incantati de politica Microsoft de a oferi doar actualizari cumulative sistemului de operare, in loc de a permite administratorilor sa aleaga ce patch-uri sa aplice.

Intr-un document de suport, compania a declarat ca acest program nu este separat de principalul Program Insider, ci este o modalitate prin care intreprinderile se pot angaja mai bine cu comunitatea existenta de persoane care testeaza noua versiune a Windows. In plus, Microsoft crede ca noul program va ajuta companiile cu testarea interna a actualizarilor Windows, oferindu-le acces timpuriu la viitoarele patch-uri.

Actualizarea de vineri pune bazaele viitoarei actualizari majore Windows 10, care este de asteptat sa soseasca in cursul acestui an. Vine cu patru zile inainte de lansarea programata a Creators Update, care va aduce o serie de noi caracteristici si functionalitati utilizatorilor non-beta. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate