Cautare


Alerta enterprise: Microsoft programeaza viitoarea lansare Windows 10 LTSB pentru 2019
12 Mai 2017 Software

Alerta enterprise: Microsoft programeaza viitoarea lansare Windows 10 LTSB pentru 2019

Microsoft nu va emite o alta constructie Windows 10 "Long-term Servicing Branch" (LTSB) pana in 2019, a declarat un oficial din cadrul companiei saptamana trecuta.

"Viitoarea lansare LTSB este asteptata in 2019", a declarat Nathan Mercer, senior product marketing manager. "Windows 10 Enterprise LTSB 2016 este actuala lansare LTSB".

Pauza de 3 ani intre actuala si viitoara versiune LTSB va fi cea mai lunga de pana acum pentru cea mai constanta editie Windows 10. 

LTSB este una dintre cele trei piese de lansare pe care companiile le pot selecta pentru dispozitivele lor Windows 10. Spre deosebire de celelalte - denumite acum "Current Branch" (CB) si "Current Branch for Business" (CBB), LTSB nu sufera upgrade-uri de doua ori pe an pentru adaugarea de noi functii si modificarea interfatei cu utilizatorul (UI). In schimb, versiunile LTSB primesc doar actualizari de securitate. 

Microsoft a recunoscut nevoia de LTSB deoarece multi clienti corporativi au opus rezistenta ritmului accelerat de modificari Windows 10. Companiile si-au dorit optiunea unei cadente familiare, in cadrul careia un nou sistem de operare aparea odata la fiecare trei ani, cu actualizari de securitate intre fiecare reimprospatare a acestuia. 

LTSB a fost initial prezentat ca o versiune neschimbata, fiecare iteratie urmand sa fie sustinuta timp de 10 ani, acelasi ciclu de viata ca editiile anterioare, precum Windows 7. Insa Microsoft a schimbat regulile si a declarat ca fiecare LTSB va "Suporta siliciul existent in momentul lansarii LTSB.  PE masura ce sunt lansate generatiile viitoare de siliciu, suportul va fi creat prin viitoare lansari Windows 10 LTSB pe care clientii le pot implementa pe sisteme". 

Aceasta inseamna ca clientii care ruleaza pe Windows 10 Enterprise - singura editie care permite LTSB - vor fi nevoiti sa faca upgrade la fiecare lansare LTSB daca isi cumpara PC-uri noi, cu noile generatii de siliciu.

Motivul Microsoft de a schimba politica de asistenta LTSB a fost acela de a se asigura ca clientii vor putea beneficia de avantajele fiecarei noi generatii de procesoare.

Windows 10 1607 va fi suportat pe PC-uri echipate cu arhitecturile Intel "Kabylake" si "Coffelake" - codurile din 2016 si 2017, precum si de "Cannonlake", asteptat in cursul acestui an sau in 2018.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate