Cautare


21 Iulie 2017
VERACOMP, DISTRIBUITOR AUTORIZAT RED HAT IN ROMANIA

VERACOMP, distribuitor de solutii IT cu valoare adaugata, a devenit recent distribuitor Red Hat in Romania.

Veracomp, unul dintre cei mai importanti distribuitori locali de solutii IT, a devenit recent distribuitor autorizat pentru Red Hat, furnizor de top in materie de solutii open source. Ca urmarea a acordului incheiat cu producatorul, portofoliul Veracomp include in acest moment intreaga gama de tehnologii open source oferite de catre Red Hat, inclusiv Red Hat Enterprise Linux, Red Hat JBoss Middleware, Red Hat Gluster Storage, Red Hat Ceph Storage, Red Hat Virtualization si Red Hat CloudForms.

Preluarea distributiei Red Hat este un rezultat al strategiei Veracomp de a dezvolta competente, dar si un portofoliu consistent in zona solutiilor open source. La nivelul grupului Veracomp, solutiile Red Hat au un istoric a doi ani de succes, semnarea acordului de distributie pentru Romania indicand un trend ascendent in adoptarea tehnologiilor open source. Solutiile enterprise Red Hat se concentreaza pe asigurarea unor unelte necesare pentru dezvoltarea unor platforme inteligente si scalabile care sa sustina cresterea afacerii in conditiile unui mediu competitiv, prin optimizarea infrastructurii existente.

Krzysztof Rocki, Regional Manager, Red Hat CEE
“Suntem increzatori ca extinderea distributiei in Romania prin Veracomp va avea efecte pozitive semnificative. Reputatia pe care si-a castigat-o Veracomp – prin portofoliul sau specializat, reteaua de parteneri atent construita, prin expertiza dobandita, cat si determinarea sa de a dezvolta competente la nivelul retelei de distributie – se potriveste cu strategia globala Red Hat, care – in ultima instanta – vizeaza capacitatea de asigura clientilor enterprise accesul deplin la beneficiile tehnologiilor open source Red Hat.”

Red Hat este un nume sonor in industria IT, in special datorita platformei sale de operare enterprise Red Hat Enterprise Linux si Red Hat JBossMiddleware, dar si datorita portofoliului sau de solutii dedicate pentru cloud, IT management, virtualizare si stocare. 

Catalin Matei, CEO, Veracomp
„De peste 10 ani, facem eforturi sustinute pentru a ne dezvolta inteligent portofoliul de solutii, aducand in Romania producatori de tehnologii care sa sustina, in mod real, partenerii si implicit organizatiile pentru care acestia dezvolta proiecte de infrastructura IT. Red Hat este brand de solutii apreciat de specialistii din domeniu, in Romania, la fel ca in intreaga lume. Tocmai de aceea, asteptarile noastre sunt pe masura!”   

Veracomp este hotarat sa isi mentina portofoliul in zona solutiilor de IT si sa dezvolte competente in cadrul retelei sale de parteneri. in prezent, Veracomp este distribuitor autorizat in Romania pentru urmatorii producatori de solutii IT: arcserve, Certes, Extreme Networks, F5, Fortinet, Gemalto, Huawei, Infortrend, LifeSize, Quantum, Polycom, Red Hat, RSA, TrendMicro, WhiteHat. 

Red Hat, Red Hat Enterprise Linux, JBoss, Ceph, CloudForms si Gluster sunt marci inregistrate sau marci comerciale apatinand Red Hat, Inc. sau subsidiarelor acesteia din S.U.A sau din alte tari. Linux®este marca inregistrata apartinand lui Linus Torvalds in S.U.A si in alte tari.

Despre VERACOMP 

Veracomp Europe a fost infiintat in 2007, iar de atunci a inregistrat o evolutie permanent ascendenta. Astazi, distribuitorul are o retea extinsa de parteneri specializati, cu prezenta la nivelul intregii tari, carora le asigura un portofoliu complex de solutii de securitate, networking, stocare si telecomunicatii, servicii de suport tehnic, presales si educational. Pentru mai multe detalii, vizitati www.veracomp.ro 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate