Cautare


25 Iulie 2017
Telegram trimite acum mesaje care dispar, la fel ca Snapchat

Telegram, populara pentru serviciul sau de mesagerie criptata, tocmai si-a imbunatati confidentialitatea pentru utilizatori.

Aplicatia va permite acum sa trimiteti prietenilor fotografii si clipuri video "autodistructive", care dispar dupa cateva secunde, a declarat compania intr-un blog post. Timpul necesar pentru ca fotografia/clipul video trimis sa dispara este cel pe care il setati dvs. 

Daca aceasta actualizare va este familiara, este datorita functiei similare introduse de catre Snapchat. 

In timp ce mesajele autodistructive sunt automate pe Snapchat, Telegram va solicita sa stabiliti un cronometru (de la o secunda pana la un minut) pana la eliminarea continutului, care poate fi vizualizat doar pe dispozitivele utilizate pentru a trimite si pentru a primi. Functia nu functioneaza pe platforma sa web. 

Cea mai recenta modificare a aplicatiei, implementata ca o modalitate de a imbunatati confidentialitatea, poata sa apara intr-o perioada nepotrivita, avand in vedere ca unele guverne cred ca aceasta ofera un refugiu sigur pentru teroristi pentru a raspandi idei si a planui atacuri. Dupa problemele din Rusia, Telegram a fost interzisa saptamana trecuta in Indonezia, unde autoritatile sustin ca au detectat "mii de activitati de comunicare care conduc la activitati teroriste". 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate