Cautare


25 Septembrie 2017
Singapore conduce in materie de atacuri cibernetice

Din Singapore sunt lansate mai multe atacuri cibernetice decat din orice alta tara din lume, potrivit unui raport al firmei israeliene de securitate a datelor Check Point Software Technologies.

Mica tara din Asia de Sud-Est a depasit Rusia, China si SUA, ca principala natiune de atac. 

Eying Wee, purtatorul de cuvant al Check Point Asia-Pacific a declarat pentru Bloomberg ca nu este neobisnuit ca Singapore sa se regaseasca in randul statelor cu atacuri de varf, avand in vedere ca o mare parte din traficul de internet care circula prin Singapore nu provine de fapt de acolo. 

La inceputul anului, Singapore a infiintat o noua organizatie pentru aparare cibernetica (DCO), pentru a monitoriza si apara retelele fortelor armate din Singapore de atacurile cibernetice. 

Agentia de securitate cibernetica din Singapore, o agentie nationala care supravegheaza strategia de securitate cibernetica a tarii, nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate